2821
2789
عنوان

فرد ندید بدید

322 بازدید | 15 پست

دیشب یه جایی مهمون بودیم خانمه انقدد پز خریداشو داد یا ده بار تکرار کرد گفت مامانم اینا برام عیدی میارن یه پا ندید بدید فقط خوش به حال شانسش شوهر ثروت مندش تازه باردار بود میگفت از شوهرمم حالم بده میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد یکی از فامیلای خودمون افتادم تو خونه پدرش وضع مالیشون خوب نبود شوهر کرد به یه کارمند بانک بهد اومده بود خونه مامانم یه شومیز پوشیده بود چهل بار گفت اینو از فلان پاساژ خریدم(یه پاساژ گرون)

من حس بدی گرفتم ازش

هر چی هست گذراس

بیخیال

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

وای یه دوست دیگه هم داشتم تا رفتم خونشون نشستم تو اتاقش در کمدش باز کرد گفت ببین چقدر لباس دارم... ...

بیشتر مردم همینن .نمیدونم علتش کمبود های مادی بوده که در طول این چند سال داشتیم یا چی بیشتریا عقده ای هستن .من هر کی رو می بینم همینه .آدم سالم کمه

داشتیم نمونش دختر داییم 

اخه به من شماره مامانشو گرفته بود هی با صدای بلند که ما بشنویم میگفت دست تون درد نکنه هم سرخکن خریدید هم عیدی واسم میارید حالا خانوادش از این احمق تر از شهرستان بلند میشدم واسه این عیدی بیارن یکشنبه خود اینم سه شنبه میرفت شهرستان 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز