2821
2789
عنوان

ازدواج‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 31 پست
دقیقا من خودم پدرم، مادرمو که گرفتع بچه داشت. پدر ما دراومد تو این زندگی. برادر بزرگم بسیار ناسازگار ...

خوب‌ این‌همه‌طلاق‌میگیرن‌.چه‌ربطی‌ داره‌.خواستگارای‌ شما‌ معلومه‌ خیلی‌ دهن‌ بین‌بودن

مشگل‌ از‌ زنش‌ بود‌.پا‌پیچ‌ما‌ چرا‌.خداجای‌ حق‌ نشسته‌.چرا‌ الکی‌ قضاوت‌میکنید

من کاری با اون ندارم 

توی پیام قبلیمم گفتم نفرین بچه ای که حاصل از این ازدواجه سی سال دیگه پا پیچ همتون میشه 

تک تک دوستایی که مادر مجرد داشتن و با پدری ازدواج کردن که بچه داشته، تو بزرگسالی به مشکل خوردن. اصلا حوصله ندارم براتون تایپ کنم ولی در کنار مشکلات شخصی ای که پیش میاد اون بار روانی ای که توی بچگی تحمل کردن توی بزرگسالی خیلی بیشتر اذیتشون می‌کنه 

شما خودت تجربه نداری و متوجه نیستید من از چه دردی میگم ، بخدا بچه ها گناه دارن. لااقل دختر مجردی بگیرید که نخواد بچه دار بشه. من هشدارمو دادم ولی ببین کی نفرین اون بچه تو بزرگسالی میاد تو زندگی همتون تاثیر می‌ذاره 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من کاری با اون ندارم  توی پیام قبلیمم گفتم نفرین بچه ای که حاصل از این ازدواجه سی سال دیگه پا ...

بله‌ شما‌ کاملا‌ درست‌ میفرمایید‌.اما‌ خوب‌ برادرم‌جوانه‌ دلش‌ ازدواج‌مجدد‌ میخواد‌.الانم‌بچه‌هاش‌پیش‌خودشه‌ وکاملا‌مستقل‌ زندگی‌میکنه.

دقیقا من خودم پدرم، مادرمو که گرفتع بچه داشت. پدر ما دراومد تو این زندگی. برادر بزرگم بسیار ناسازگار ...

استارتر متوجه بار روانی ای که اون بچه قراره تحمل کنه نیست چون خودش تجربه نداشته و نمی‌فهمه ما داریم از چی صحبت میکنیم 

من میفهمم حرفتو و کاملا هم درکت میکنم 🙂🧡

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

استارتر متوجه بار روانی ای که اون بچه قراره تحمل کنه نیست چون خودش تجربه نداشته و نمی‌فهمه ما داریم ...

چرا‌ عزیزم‌ کاملا‌ میفهمم‌شما‌ چی‌ میگید‌.کاملا‌ هم‌ حق‌ باشماست‌.پس‌ تکلیف‌ برادرم‌ چی‌ میشه‌ نمیتونه‌ که‌ تا‌ ابد‌ مجرد‌ بمونه‌.بعدش‌ بچه‌هاش‌ بزرگن

بله‌ شما‌ کاملا‌ درست‌ میفرمایید‌.اما‌ خوب‌ برادرم‌جوانه‌ دلش‌ ازدواج‌مجدد‌ میخواد‌.الانم‌بچه‌هاش‌پی ...

ما نمیگیم ازدواج نکنه 

میگیم با خانومی ازدواج کنه که خودشم بچه داره یا طلاق گرفته چون خانم مجرد خودش اذیت میشه بعد چند سال که هیچ، اون بچه‌ای که قراره از این ازدواج به دنیا بیاد زجر می‌کشه 

اون زجری که می‌کشه به کنار، موقعی که برادر شما بعد ۱۲۰ سال فوت کنه، بچه های ایشون پدر اون زنو در میارن و میندازن از خونه بیرون. شما ندیدی ولی ما از این مدل توی اطرافمون متاسفانه زیاد دیدم و از ۱۵ نفر بچه ای که میشناسم، فقط یکیشون گفت که بعد فوت پدرش ، برادر ناتنی هاش ننداختنش خودش و مادرشو بیرون. 

بعدم برادر شما جوان نیست، از لحاظ علمی به فرد ۴۲ ساله میگن میانسال 

چرا‌ عزیزم‌ کاملا‌ میفهمم‌شما‌ چی‌ میگید‌.کاملا‌ هم‌ حق‌ باشماست‌.پس‌ تکلیف‌ برادرم‌ چی‌ میشه‌ نمیتو ...

من تو پیام اولم گفتم ازدواج کنن ولی نه با مجرد . تازه این خانم مجردی هم که فرمودین خیلی اختلاف سنی داره با برادرتون و اون تازه میخواد نامزد بازی کنه ولی برادر شما دیگه کم کم از حوصلش این کارا داره خارج میشه 

ما نمیگیم ازدواج نکنه  میگیم با خانومی ازدواج کنه که خودشم بچه داره یا طلاق گرفته چون خانم مجر ...

خوب‌ خواستگاری‌ چند‌ تا‌ خانم‌ طلاق‌گرفته‌ رفت‌.ولی‌ متاسفانه‌ درخواستهای‌ نامعقول‌ داشتن‌.برادرم‌ قبول‌ نکرد‌.مثلا‌ میگفتن‌ مهریه‌ زیاد‌.یا‌ خونه‌ به‌نامم‌ بزن‌.و....اما‌دخترهای‌ مجرد‌ همچین‌ خواسته‌های‌نامعقولی‌ ندارن‌.

خوب‌ خواستگاری‌ چند‌ تا‌ خانم‌ طلاق‌گرفته‌ رفت‌.ولی‌ متاسفانه‌ درخواستهای‌ نامعقول‌ داشتن‌.برادرم‌ ق ...

هر جور راحتید 

امیدوارم اون بچه در تمام طول زندگیش زندگی خوبی داشته باشه و کسی اذیتش نکنه🙂🧡

چرا‌ عزیزم‌ کاملا‌ میفهمم‌شما‌ چی‌ میگید‌.کاملا‌ هم‌ حق‌ باشماست‌.پس‌ تکلیف‌ برادرم‌ چی‌ میشه‌ نمیتو ...

خب بره سراغ یه خانم که طلاق گرفته ید همسرش فوت کرده 

چرا باید بره سراغ یه دختر مجردی که اولین تجربه وهست و اگه داداشت ب دلش بشینه ولی مجبور باشه بچشون تحمل کنه 

خب بره سراغ یه خانم که طلاق گرفته ید همسرش فوت کرده  چرا باید بره سراغ یه دختر مجردی که اولین ...

عزیزم‌ تو‌ پیام‌قبلیم‌ گفتم‌ برادرم‌ رفته‌ خواستگاری‌ خانمهای‌ طلاق‌ گرفته‌.اما‌ شرطهای‌ نامعقول‌ گذاشتن‌.مثله‌ مهریه‌ زیاد‌ یا‌ خونشو‌ به‌نامش‌ بزنه‌ یا‌ میگن‌ بچه‌ هات‌ نباید‌ پیش‌ خودت‌ باشن‌.اما‌ دختر‌ مجرد‌ این‌ شرطها‌ رانمیزاره‌.

عزیزم‌ تو‌ پیام‌قبلیم‌ گفتم‌ برادرم‌ رفته‌ خواستگاری‌ خانمهای‌ طلاق‌ گرفته‌.اما‌ شرطهای‌ نامعقول‌ گذ ...

دختر مجردم میزاره عزیز من 

مخصوصا اگه قبول کنه بچه پیشش باشه قطعا مهریه سنگین یا همچین چیزی میخاد 

عزیزم‌ تو‌ پیام‌قبلیم‌ گفتم‌ برادرم‌ رفته‌ خواستگاری‌ خانمهای‌ طلاق‌ گرفته‌.اما‌ شرطهای‌ نامعقول‌ گذ ...

داداشم‌ میگه‌ من‌ زنی‌ میخوام‌ که‌ اهل‌ زندگی‌ باشه‌ ارامش‌ بیاره‌ تو‌ خونم‌ بچه‌ هامو‌ اذیت‌ نکنه‌ .نمیخوام‌ جهاز‌ بیاره‌.همه‌ چی‌ براش‌ فراهم‌ میکنم‌.اما‌ زنهای‌ طلاق‌ گرفته‌ خود‌ خواهن‌.فک‌ میکنن‌.باید‌ هرچه‌اونا‌ میگن‌ برادرم‌ بگه‌ چشم‌.

2823
2791
2779
2792