2777
2789
عنوان

پرنده چی بگیرم؟🥹😍عروس هلندی یا گرینچیک یا ...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4846 بازدید | 24 پست
اول شرایطتو کامل بسنج تروخداا  پرنده تو خونه مدفوع میکنه بخاطرش نزاری تو قفس بگی خونرو کثیف می ...

نه حواسم هست دیدم چیکار میکنن نزدیکام خیلی سخته

همش چکاب و ویتامین و هزینه های ویتامینشو و ...

نه حساس نیستم که جیش نکنه البته گرینچیک میگم تزبیت شده رو کسی جیش نمیکنه 

ولی حساس نیستم

درسته وسواسی هم ولی حساس نیستم رو پرنده عاشقشم

کاربری صدهزارم
ارههههههه خیلی حس خوبیه من ی میناهم دارم اونم خودم بزرگ کردم الان ۴ سالشه ۳۰ کلام میحرفه🥲

ای جونم

منم خیلی دوست دارم بگیرم مثل بچم باشه

اینقدر همین مرغ عشق ابجیمو دوست دارم که نگو

حیف ابجیم همش میترسونش هرچی هم دعواش میکنم‌نمیفهمه خیلی فشاریم از دستش

کاربری صدهزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حواسم هست دیدم چیکار میکنن نزدیکام خیلی سخته همش چکاب و ویتامین و هزینه های ویتامینشو و ... نه ...

تا یک یکو نیم ماهی هذینرو در نظر بگیر  دیگ اگرم بچه نداری بعدا بچه دار شدی به فکر واگزارش نیوفتی خدایی نکرده حیوون خونگی بیاد تو خونه بهتون وابسته میشه تا آخر عمر مسئولیتش با سرپرستشه گناه دارن

همه پرنده هام سروصدا دارن مخصوصا صبا کاملا بسنج شرایطتو 

تا یک یکو نیم ماهی هذینرو در نظر بگیر  دیگ اگرم بچه نداری بعدا بچه دار شدی به فکر واگزارش نیوفت ...

نه گرینچیک اصلا سرصدا نمیکنه اولش که نوزاده چرا یکی دوماه بگذره اصلا صداش در نمیاد

اره بایا بیشترم حساب کزدم ۲ تومن فقط پرندست اونم نوزادش به جز غذا و امپول و ویتامین و ‌...

کاربری صدهزارم
نه گرینچیک اصلا سرصدا نمیکنه اولش که نوزاده چرا یکی دوماه بگذره اصلا صداش در نمیاد اره بایا بیشترم ...

ولی کاش بتونی واگذاری بگیری اینجوری به این چرخه پرورش دهنده ها ک واسه پول این طفلیا رو زیاد زیاد پرورش میدن کمک نمیکنی

ولی کاش بتونی واگذاری بگیری اینجوری به این چرخه پرورش دهنده ها ک واسه پول این طفلیا رو زیاد زیاد پرو ...

ینی از کی و چجوری بگیرم گلم

من میخواستم از پرنده فروشی بخرم

کاربری صدهزارم
ینی از کی و چجوری بگیرم گلم من میخواستم از پرنده فروشی بخرم

توی اینستا یسری پیجا هستن که پرنده واگذاری معرفی میکنن با گرفتن تعهد و اینکه دیگ حق فروش ندارين بهتون میدن پرنده رو  

توی اینستا یسری پیجا هستن که پرنده واگذاری معرفی میکنن با گرفتن تعهد و اینکه دیگ حق فروش ندارين بهتو ...

گلم تو تلگرام کسیو سراغ ندارین؟

یا شماده ای چیزی

کاربری صدهزارم
نه گرینچیک اصلا سرصدا نمیکنه اولش که نوزاده چرا یکی دوماه بگذره اصلا صداش در نمیاداره بایا بیشترم حس ...

اگر صدا نمیداد بدون مریضه یا یه مشکل داره پرنده هر چیز باشه باسد صدا بده