2777
2789
عنوان

برا خرید عروسی میخواد به کسی گفت

175 بازدید | 17 پست

ما یه ریال پولم از کسی نگرفتیم همه چی با خودمون دو تا بوده بخوایم بریم خرید برا عروسیمون میخواد کسی رو ببریم ؟

اگه نگیم بعدا نمیگن به هیچ کس اهمیت نداد 

برا خرید  عقد خواهرم و جاریم اومدن جاریه همش دخالت و دو بهم زنی می‌کرد بین من و خواهر شوهرا همش ایراد می‌گرفت زن فضولی خوشم نمیاد ازش انتظار داره همه چی به سلیقه اون باشه خداروشکر رابطه نداریم و اگه بخوایم دیگه نمیتونه بیاد 

خواهرش هم گفت به داداشش منم دلم میخواس بیام کاش بی خبر نمی‌رفتین 

حالا خواستیم بریم خرید عروسی میخواد بگیم کسی بیاد ؟

اگه نگمم جاریم میاد اونارو پر میکنه که اره بهتون اهمیت نداد و ... 

چیکار کنم بنظرتون 

کسی که تو خرید توقع داشته باشه بیاد بعدا توقعات بیشتری پیدا میکنه

از همین الان تنها برید بگو خواهرمم نبردم که جای حرف نمونه 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی شوهرم اومد خاستگاریم از فرداش خودمون دوتا رفتیم خرید نامزدی و انگشتر و....😂 من مادر خودم نمیومد بعد عمه هام روزی چند نوبت زنگ میزدن ک ما میخایم بیایم باهاتون منم اصلا نبردمشون

ی ماه دیگه ام عروسیمه خریدامونو کردیم هیچ کس هم باهامون نیومده تا حالا

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

ی روز همینجوری برید دو تا چیز بخرید با اونا .ی روز هم جدا تنها برید تکمیل کنید و از قبل نگید .

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

عروسی خواهرم من ک ۲۲ سال پیش بود چند نفر با خودش موقع خرید برد. خودش و شوهرش و مامانم و دوتا عمم و خواهر داماد و جاری عروس. اصلا شلوووغ. ولی عروسی من ۴ سال پیش بود فقط خودم تنها تیکه تیکه خریدا مو کردم یه روزم با شوهرم رفتم خریدای اونو کردیم . فقط دوتایی خریدامونو کردیم رااااحت

تنها برید ...تورو خدا این رسم های بیخودی رو بندازین دور ی جا تمومش کنید 

فک کن میان باهات بعد انتظار دارن ک حتما نظر اونا رو انجام بدی😐 من ک نبردم کسیو ولی مثلن عمه ها و دختر عمه و زنعمو میگفتن ک میخایم حتمن بیایم ولی خب من میشناسمشون دیگه... میدونستم میخان حرف خودشونو ب کرسی بشونن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
به نظرم فقط خاهر خوذت و شوهرت بگید جاری چرا میبری؟؟؟ اگرم چیزی گف بگو سری پیش تو اومدی اینسری خارشو ...

خودش اومد کسی بهش نگفته بود از اوناس که واسه همه تصمیم میگیره

من وقتی شوهرم اومد خاستگاریم از فرداش خودمون دوتا رفتیم خرید نامزدی و انگشتر و....😂 من مادر خودم نم ...

منو شوهرم قبل عقد رفتیم دوتایی حلقه هامونو پیش خرید کردیم لباس عقدم هم انتخاب کردم. گفتم گروه خونی هم بریم؟ گفت نه اینو بزار دوتا مادر باشن خوشحال میشن گفتم اوکی. 

فک کن میان باهات بعد انتظار دارن ک حتما نظر اونا رو انجام بدی😐 من ک نبردم کسیو ولی مثلن عمه ها و دخ ...

دقیقا همینطوره....کار خوبی کردی ...استارتر هم باید خودش و همسرش برن بدون دردسر