2777
2789
عنوان

قوتو

1538 بازدید | 15 پست

کرمانیای عزیز دوستمون برامون قوتو اورده میدونم مال کرمانه ولی اولین باره استفاده میخام بکنم براچی خوبه؟چجوری باید خورد؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خاصیت داره بزن نت میاره 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چی چی اِس

جوووون لهجه رو😍😍😍😍والا شبیه ارد نخوده اولین باره دیدم نمیدونم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
من کرمانی نیستم از اسمش معلومه دیگه برای قوت بدن همه چیزای مقوی و گرم رو داره توی شیر میشه ریخت یا خ ...

راستی برای معده هم خوب و دیدی موقع هایی که ضعف داری واسه اون عالی

راستی برای معده هم خوب و دیدی موقع هایی که ضعف داری واسه اون عالی

مرسی عزیزم

عزیزم خیلی چیزهای گرون قیمت داخلش میزنن اگه اصل باشه مثل آرد نخود بهش نگاه نکن .... خلاصه سوغات خوش ...

شما اهل کجایی

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
عزیزم خیلی چیزهای گرون قیمت داخلش میزنن اگه اصل باشه مثل آرد نخود بهش نگاه نکن .... خلاصه سوغات خوش ...

ممنون گلم امتحان کردم خیلی مزه و طعم خوبی داره شیرینه😋😋