به نظرتون هدیه ای که همسرتون میخره باید گرون باشه؟ با یه شاخه گل خوشحال میشید؟ اگر تولدی سالگرد ازدواجی وقتی کادو ارزان بده ناراحت میشید؟
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
گل که باید بگیره کنارش هدیه من خیلی حساسم همیشه گفتم میخوام واس همین یادش مونده میگیره کادو هرچی گرف ...
اگر به خاطر شرایط مالی ارزون گرفت ناراحت میشید؟
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
سلام وقتتون بخیر ببخشید میتونین برای من استخاره بگیرین ؟
سلام سلامت باشید
اگر شرایطش رو انجام دادید یعنی با عقل سنجیدید و مشگرت هم کردید و اگر برای ازدواج نیست نیت کنید بگیرم
من تولدم همسرم خیلی زحمت میکشن روز زن هدیه کوچیک با گل
ک همیشه هم تشکر میکنم و همین ک به فکرم هستن منو کلی خوشحال میکنه و انرژی مثبت داره برام
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
نه اتفاقا کادو های کوچیک رو بیشتر دوست دارم حس میکنم خیلی واسه طرفم با ارزشم که حتی بدون مناسبت یا با مناسبت هدیه ی کوچیک یا ارزون گرفته تا فقط منو خوشحال کنه...
بد است. این کار از عهده شما خارجه به نتیجه نمیرسید به خدا توکل کنید خدا به شما کمک میکنه به شرطی که روی کسی حساب باز نکنید