arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 عنوان خیلی دوست دارم بلایی سر شوهر مادرم بیارم 289 بازدید | 17 پست متاسفانه خونش تو رگای منه پدرمهولی خیلی مامانمو اذیت میکنهدلم نمیخواد دست روش بلند کنهچند بار دست رو من بلند کرده برام مهم نبودهولی مادرم فرق میکنه حق نداره دست روش بلند کنهکشتنش کار ی لحظش سم میریزم تو غذاش چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس 1402/12/25 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_golii عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 204 من کامل درکت میکنم و دقیقا در موقعیت تو بودم ولی از این فکرا نکن عزیزم
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 چرا می زنه؟ بی دلیل؟ روانیه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 خدا کمکتون کنه معتاده نه روانیه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
_شارمین_ عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4986 ساکن ساری ۱۳ بیع ۱۴ بیع ندومبه میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 پزشکی قانونی در جا میفهمه و باعث اعدام خودت میشی .. من نمیدونم پدر بچشو بکشه اب از اب تکون نمیخوره اونوقت من بکشم اعدامم میکنن؟ چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
talighiiiii عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 4856 نه روانیه عزیزم وقتی عصبی میشه جوابشو ندین و از این فکرا بیا بیرون کار شیطانه ان شاءالله خدا ارامشو به زندگیتون میاره
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 عزیزم وقتی عصبی میشه جوابشو ندین و از این فکرا بیا بیرون کار شیطانه ان شاءالله خدا ارامشو به زندگیتو ... ۶۰ سالشه کی قراره ارامش بیاد تا ابد این ضربه هایی ک ب ما زدو یادم نمیره چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس