2777
2789
عنوان

:) ولم کرد....

659 بازدید | 48 پست

چون بهش شهر اسممو و زندگی مو اعتماد نداشتم الکی گفتم بعدش نمی‌دونم گفتم ببخشید من اینکار کردم تلفنش خاموش ولی تو ایتا آن سین میزنه چیزی نمیگه چطوری تلفنش خاموش ولی تو اونجا آن از اون موقع دارم گریه میکنم 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندوقته باهمید؟؛ 

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
ولش کن...

:) من امروز بخش اعتماد کردم تصویری حرف زدیم اون ادعا می‌کرد عاشق چرا اینجوری شد....

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

چند ماه:) 

بیخیالش بابا همشون همینن 

فقط لبو دهنن 

بنظرم یه مدت ایتاتو پاک کن 

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
اشکال نداره ولش کن  بعضیا میبینی از دروع خوششون نمیاد  اگ واقعاازت خوشش اومده بود نمیرف

خودش دوبار بهم ب شوخی گفت سرطان دارن تومور دارم فلان