2777
2789
عنوان

گستاخی بچه های این زمانه

132 بازدید | 6 پست

بعضی تایپیک ها را که می بینم خیلی برای آینده بچم می ترسم.بعضی از نوجوانها خیلی گستاخ شدند واصلا احترامی به پدر ومادرشون وبزرگتر از خودشون اصلا قائل نیستند.خدا بخیر بگذرون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ببخشید ولی من تا اینجا که احترام گذاشتم و به همه حرفاشون گوش کردم یه دونه داد سر خانواده نزدم

کامالا ازم سو استفاده میکنن ، حق ندارم نظر خودمو بیان کنم 

حق ندارم پا فشاری کنم برای خواسته ام به اصطلاح شدم  بره ای که دست گرگ افتاده اگه بخوام توصیف کنم 

با ۱۹ سال سن  برای بیرون رفتن باید از یه هفته قبل اجازه بگیرم 

گاهی میگم شاید اگه منم مثل خیلی ها گستاخ بودم رفتارشون با من اینجوری نمیشدد ، شایدم زیادی احترام نگه داشتم

[QUOTE=332015561]خیلی ببخشید ولی من تا اینجا که احترام گذاشتم و به همه حرفاشون گوش کردم یه دونه داد سر خانواده نزدم ...[/QUOTE  ببین عزیزم.استقلال داشتن خویه.مشورت کردن در کارها خیلی خوبه.ولی تصمیم گیرنده آخر خود شخص باید باشه.من منظورم از بعضی نوجوانها که گستاخن یعنی بعضی ها که اصلا ببخشید پدر ومادر به ...هم نیست.ووقتی گند زدند به زندگیشون  یاد پدر ومادر می افتند.وفقط توقع دارند پدر ومادر همه جوره تا آخر عمر ساپورت مالی وغیره بکنند.ومی گویند چون پدر ومادر مارا دنیا آوردند باید همیشه ما رو هندل کنند

[QUOTE=332015561]خیلی ببخشید ولی من تا اینجا که احترام گذاشتم و به همه حرفاشون گوش کردم یه دونه داد ...

بله درسته قبول دارم حرفاتونو 

این رفتاری که گفتید هم درست نیست 

قبول دارم ، اینجور بچه ها عذاب  میدن مادر پدر و 

متاسفانه خیلی از پدر و مادرها تو تربیت  کوتاهی دارن میکنن . اصلا اشتباهات بچه هاشون یا جوون هاشون و نمی بینن و دفاع های بی جا میکنن . فکر میکنن زرنگن . بعدا  بچه ها شون تو زندگی به مشکل بر میخورن . هم باعث دردسر خودشون میشن هم پدر و مادرها . 

حتی اگه بزرگتر حرف غیر منطقی هم بزنه کوچکتر حق بی احترامی و بلند کردن صدا با هیچ بزرگتری و نداره