2821
2789
عنوان

نزديكهههه

73 بازدید | 6 پست

اذان لطفا خواهشا براي بابام دعا كنيد مشكلش حل بشه با يدونه صلوات خير ببينيد بگيد منم براتون بفرستم😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایت الکرسی میخونم و حمد✨

مرسي عزيزم خير ببيني

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

تاپیک هام رو بخوان  منم برای سلامتی شون صلوات فرستادم  دلم  میگه پدرت حالش خوبه نگر ...

مرسي عزيزم حالش خوبه الحمدالله مشكل مالي پيدا كرده همه چيزشونو فروختن😢دعا كن دادگاه ب نفع بابام باشه 

مرسي عزيزم حالش خوبه الحمدالله مشكل مالي پيدا كرده همه چيزشونو فروختن😢دعا كن دادگاه ب نفع بابام باش ...

تاپیک هام رو بخون بخصوص اجابت دعا و حرز رو برای پدرت بنویس و همراه کن

لطفا لایک نکنید .

تاپیک هام رو بخون بخصوص اجابت دعا و حرز رو برای پدرت بنویس و همراه کن

باشه عزيزم مرسي

2825
2823
2791
2779
2792