2777
2789
عنوان

خواهش میکنم عکس خریداتونو نزارید

933 بازدید | 79 پست

دوستان عزیز اینجا خیلیا گرفتارن نمی تونن حتی یه جوراب برای خودشونو بچه هاشون بخرن الان میگید تو اینستا سایتا همه جا پر از این عکسا قبول دارم ولی شما مهربون باشید و به اندازه سهم خودتون نزارید کسی با دیدن وسایل شما حسرت بخوره باور کنید اینجور خیلیی حال خودتون بهتره چون هم چشم دنبالتون نیست هم دل کسیو نسوزوندین   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دوستان نظر خواستن حالا باز یه بهونه ای هست که دارم نظر میگیرم ولی خدایی خریدید دیگه نذارید 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

کسیک گوشی و نت داره و میدونه فضای مجازیه نبینه 

اصلا این حرفا درست نیست اینک بزور تو چشم یکی کنی اره یا فخرفروشی ن اینجایی ک کسی کسیو نمیشناسه مث اینه ب گوگل بگی عکس غذا و تجملاتو فیل تر کن چون کسایی میان میبینن ک هیچی ندارن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

تاپیک شوهر هم نزنید شاید یکی مجرده در حسرت ازدواج

تاپیگ بچه هم نزنید

خیلیا بچه ندارن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری