2777
2789
عنوان

چرا واقعا

58 بازدید | 7 پست

چرا اکثر کسانی که انسان های بدی هستن همیشه زندگیشون بهشته به هرچی میخوان میرسن مثلا طرف هست از پدرش میلیارد میلیاردبهش ارث رسیده بعد طرف میگه خدا وجود نداره یا یکی از اقوام ما بدون هیچ تلاش یه شوهر فوق میلیاردر کرده بعد همش پز میده خیلی راحت به همه تهمت میزنه مغروره به همه توهین میکنه ولی خیلی آدمای پاکی هستن که تو زندگی شون هزارتا مشکل دارن با اینکه صبح تا شب دارن تلاش میکنن واقعا چرا اینطوریه ؟ 😐

الان میان میگن چون خدا کسی رو که بیشتر دوست داره بیشتر امتحان میکنه🥴سختی بیشتری بهش میده🥴

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

الان میان میگن با این چیزا خدا داره امتحانشون میکنه 🤣

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چه میدونی اونا مشکل دارن یا نه ؟!

اینطور آدما که ظاهر زندگیشون خیلی پر زرق و برق هست، کاملا حواسشون هست چیزی از مشکلات و بدی‌ها بروز ندن که ویترین زندگیشون خش برنداره.

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

سختی گرفتاری مریضی واسه همه هست

فقط مدلش فرق داره

و دوره‌اش

یعنی یکی الان گرفتاره، خودشو با الان بقیه مقایسه میکنه نیبینه اونا خوش و خرمن

ولی ده سال میگذره، جاها عوض میشه 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

یکی از دایی های من تمام ارث و میراث خواهرهاشو نزدیک 30 ساله کشیده بالا و نمیده،کلی کلاهبرداری میکنه از مردم 

زندگی خودشو زن و بچه هاشم روی روال، خووووش و خرم

هیچ امتحانی در کار نیست خودتونو گول نزنید، این دنیا ظالم همیشه سالمه، تموم شد و رفت

حداقل ما مردم ایران داریم با گوشت و خون و پوستمون درکش میکنیم این قضیه رو

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سختی گرفتاری مریضی واسه همه هست فقط مدلش فرق داره و دوره‌اش یعنی یکی الان گرفتاره، خودشو با الان ...

خب مگه ما بی پول ها بی مشکلیم؟! اتفاقا بی پولی خواهر مادر همه ی مشکلاتههههههههههه