2777
2789
عنوان

امروز رفتیم...

185 بازدید | 26 پست

امروز رفتیم بازار خانوما همه چیپس ب دست و درحال ادامس جویدن هیچکس روزه نبود ولی خدایی یدونه اقا ندیدم ک چیزی بخوره😂😂😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

زشته واقعا

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا بی احترامی ب بقیس بنظرم

دقیقا

درسته کسی که روزه ست انقدر عزم داره که هوس نکنه

و اون آدمی که توی عام میخوره بچه نیست میتونه بره خونه یخچالو ببلعه

بی فرهنگیه کارشون

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

دقیقا درسته کسی که روزه ست انقدر عزم داره که هوس نکنه و اون آدمی که توی عام میخوره بچه نیست میتونه ...

لایک👏👏👏👏👏

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

اخه خدایا حکمتتو شکر اخه عید و رمضون با هم؟؟

فک کن اهنگ بزاری از اونور تسبیح ب دست صلوات بفرستی🥲😂

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
اخه خدایا حکمتتو شکر اخه عید و رمضون با هم؟؟ فک کن اهنگ بزاری از اونور تسبیح ب دست صلوات بفرستی🥲😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مثل یه بنده خدا میگفت مشروب با زولبیا نمیسازه 

هموون واقعنم😂

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂