2777
2789
عنوان

صاحب خونه اذیتمون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 82 پست

بیخود میکنه بی زبون نباش بگو خونه گرفتم اجازه میدم مهمون بره بیاد اعصاب نداری اجارع نده خونتو هم پول میخوای هم روت زیاده هیچ قانونیم وجود نداره بابت مهمون پول کم کنی دوبار جلوش وایسا دیگه حرف مفت نمیزنه

اوهوع چه حرفا فکر نکنم چنین قانونی باشه که بخواد تعیین کنه کسی خونت بیاد یا نه 😐اولش بهتون گفته بود مهمون نیارید؟ اگه نگفته برو شکایت کن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برین بنگاه اطلاع بدین .خودم یکسال خونه عبورمشترک باصاحبخونه گرفتم برای هفت پشتم بسه کلی اذیتم کردواس ...

من امسال با صاحب خونه تو یه آپارتمانم میخواست اذیت کنه دمشو چیدم 

یه شب پیام داد صدای هواکش دسشویی میاد 

فرداش پیام داد در واحدتو دستمال بکش نوشتم پس پول نظافت و شارژ ماهیانه برای چی میدم در ثانی دره واحد ماست نه شما خوشم نمیاد تمیز کنم 

باز پیام داد صدا جاروبرقی میاد هر روز ما آسایش میخوایم ( ساعت ۶ عصر میکشم که نه کسی خواب باشه نه چیزی) منم گفتم اتفاقا منم خونه اجاره کردم تو آسایش باشم نکه به بقیه جواب پس بدم شمام اگه خیلی حساسی خونه رو اجاره نمیدادی اگه ناراحتید پول پیشو بدید تخلیه کنیم بعد اون دیگه حرفی نزده 😂😂 فکر میکرد چون سنم کمه میتونه سوارم شه یا قراره ازش بترسم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من امسال با صاحب خونه تو یه آپارتمانم میخواست اذیت کنه دمشو چیدم  یه شب پیام داد صدای هواکش دس ...

بهترین کاروکردی خب وقتی جایی اجاره میدم یعنی خونه ماله خودمه مگه میشه ادم ارامش نداشته باشه دورازجون بعضی صابخونه هاخیلی عوضین دقیقاصابخونه منم میخواست سوارم بشه دمشوچیدم اومدسیاست کنه هرچی دهنم دراومدبهش گفتم اونم من مازندرانم صابخونم قم میشینه ازاین فاصله میخواست اختیارهمچی دستش بگیره

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
بهترین کاروکردی خب وقتی جایی اجاره میدم یعنی خونه ماله خودمه مگه میشه ادم ارامش نداشته باشه دورازجون ...

کار خوبی کردی حالا خوبه آدم ماه به ماه پولشو میده اینجوری پررو ان 

بخدا نمیدونم چیکار کنم از دستش تازه شوهرم گفته شما گفتین بیشتر از دونفر نباشین خانمم نیست که خونه بر ...

اه جوابشو بدين 

بگو غلط كردي مگه هتل هست ك مهمون نياريم خونه خودمونه يكسال اين خونه مال ماست شما هم فكر كنيد اينجا نيستيد الانم فقط ي همسايه هستيد نه بيشتر 

اینجوری نگو بخودت چرا بنده بدی باشی عزیزم ایشالله همه‌چی حل میشه صاحب خونه میشی همچنین عزیزم❤️💕

ممنونم از محبتت🌱

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺
بگو اشتباه گرفتی ما برده شما نیستیم پولمونو میگیری خوبه مجانی ندادی ک  جوابشو بده نهایت خسارت ...

به شوهرم میگم تو این شهر چون خونه ها رو واسه اجاره مسافرا نگه داشتن خونه سخت گیر میاد میگه کجا برم تو این عیدی خونه پیدا نمیشه😔

بیخود میکنه بی زبون نباش بگو خونه گرفتم اجازه میدم مهمون بره بیاد اعصاب نداری اجارع نده خونتو هم پول ...

تازه که اومده بودیم وسایلم تو حیاط بود تا بیاریم بالا زیر کارتون ها شلنگ اب گرفته بود کل کارتونام خیس شد گفتم چرا این کارو کردی کارتون وسایلامو نگه داشتم واسه جابه جایی شوهرم گفت باهاش کل کل نکن انگار وسواس داره بعد دیگه هیچی نگفتم هربار یه کاری میکنه قبلا سرکارای دیگش حرف زدم باهاش ولی انگار تو گوش خر بلانسبت یاسین بخونی

2790
2778
2791
2779
2792