2777
2789
عنوان

صاحب خونه اذیتمون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 82 پست
حتی صاحبخونت نمیتونه راجع به مشاعات حرف بزنه.  میتونه فرشاشو برداره. زبون داشته باش

بهش گفتم وسایلمو دست نزن بهش برخورد رفت شوهرشو اورد فکر میکنن چون ما همشهریشون نیستیم هیچی از جایی نمیدونیم من چندبار حرف زدم دیدم بیشتر مایع عذابه دیگه چیزی نگفتم 

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺
بهش گفتم وسایلمو دست نزن بهش برخورد رفت شوهرشو اورد فکر میکنن چون ما همشهریشون نیستیم هیچی از جایی ن ...

حرف نزن. سلیطه بازی درار. کار خودت رو بکن و بگو خلافقانون کاری نمیکنم شمام ناراحتی شکایت کن 

ناراحتی خسارتمو بده بلند میشم. از موضع قدرت حرف بزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف نزن. سلیطه بازی درار. کار خودت رو بکن و بگو خلافقانون کاری نمیکنم شمام ناراحتی شکایت کن  ن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت🌱

وای عجب شهری عروس شهرهای ایران ❤

فدات شم رامسر عروس مازندران فقط

لاهیجان عروس گیلان

و همه شهرها قشنگن اگه آدما همدیگرو درک کنن به نظرم شهر با آدما قشنگ میشه

فدات شم رامسر عروس مازندران فقط لاهیجان عروس گیلان و همه شهرها قشنگن اگه آدما همدیگرو درک کنن به ن ...

اره عزیزم حرف حق زدی مامردم عادی بهم رحم نمیکنیم چه برسه دیگران امیدوارم کشورمون همیشه سرسبزوپرازشادی وشوق به دورازفقربشه

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
اره عزیزم حرف حق زدی مامردم عادی بهم رحم نمیکنیم چه برسه دیگران امیدوارم کشورمون همیشه سرسبزوپرازشاد ...

الهی آمین ممنون قشنگم الهی سال جدید پر از خیر و خوشی و برکت باشه همه مون و همچنین برای تو مهربون عیدت پیشاپیش مبارک🌱

الهی آمین ممنون قشنگم الهی سال جدید پر از خیر و خوشی و برکت باشه همه مون و همچنین برای تو مهربون عید ...

مرسی عزیزدلم منم سال نوپیشاپیش تبریک میگم امیدوارم هرروزش براتون پرازخاطره های خوب وخوشی باشه

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
2790
2778
2791
2779
2792