سلام بچه ها ما ۳ ماه اومدیم یه خونه که طبقه بالای صاحب خونه هستیم از روز اول گیرای الکی میداد من چند روز نبودم شهرستان بودم شوهرم برادرشوهرمو اورده بود باهم میرفتن سرکار اینم بگم که دل خوشی از برادرشوهرم ندارم ولی کلا ادم بی سروصدایی هستیم اونم صدا در نمیاد ازش امروز صابخونم بهم میگه نزدیک ده روز نبودی شوهرت مهمون آورده به بنگاه زنگ زدیم هر روز که مهمون بیارید از پول پیش کم میکنیم خانمه خیلی وسواسی اگه میدونستم واسه تمیزی انقد حساس نمیومدم خدا خاله شوهرمو لعنت کنه که موقعی نبودم پیش مادرم بودم مریض بود با شوهرم این خونه رو رفته گرفته شوهرم هم بدون مشورت من اینجا رو گرفته الان فقط عصاب خوردیاش برای من شده هر روز از دست حرفای صابخونه گریه میکنم هر روز به یه چیز گیر میده
🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺
حتی صاحبخونت نمیتونه راجع به مشاعات حرف بزنه. میتونه فرشاشو برداره. زبون داشته باش
بهش گفتم وسایلمو دست نزن بهش برخورد رفت شوهرشو اورد فکر میکنن چون ما همشهریشون نیستیم هیچی از جایی نمیدونیم من چندبار حرف زدم دیدم بیشتر مایع عذابه دیگه چیزی نگفتم
🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.