2777
2789
عنوان

همسر شما تنهایی میره پیش خانوادش

712 بازدید | 35 پست

بچها ما دو ساله ازدواج کردیم

اوایل یعنی تا همین چندوقت پیش خیلی میرفتیم خونه مادرشوهرم، گاهی اوقات دو روزم میموندیم

اونام عادت کرده بودن

هر جمعه باید میرفتیم

اون ماه همسرم با خانواده شون دعواشون شده بود ، اونام گفته بودن بهش خوبه خانومت همه چی بهت یاد داده بیای با ما دعوا کنی، در صورتی ک من روحمم خبر نداشت

از اون ماه کمتر میریم خونشون

دو سه شب پیش برای شام رفتیم

مادرهمسرم انقدر گفت منو یادت نرفته پسرم

امروز همسرم دوباره میخاست بره

گفتم خانوادتن میتونی هر وقت خاستی بری بهشون سر بزنی

ولی من پریشب اومدم،حس میکنم زیاد برم بی عزت میشم

من دیگه نرفتم همراهش، تنها رفت

بنظرتون کار خوبی کردم یا نه

اخه همیشه باهم میرفتیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐بعضی ازخانواده های شوهر خیلی رواعصابن.مثل شوهرمن همین چنددقه پیش تاپیک زدم.۳تومن پس انداز داشتیم.یتومنشو داد به من واسه رنگ مو.دیشب همشو به اضافه یتومن رنگ ازم گرف خوردوخوراک گرف واسه خانوادش.من موندم برم‌چه گوهی به موهام بزنم بعده یسال میخاستم رنگ‌کنم

سالهاست تنها میره و من اصلا نمیرم البته زیاد نمیره و آدم دهن بینی نیست بهشون اجازه نمیده درباره من بهش چیزی بگن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بستگی به اخلاق همسرت و خانواده اش داره ، باید اینو بسنجی.

خانواده ای داره که در نبودت مغز همسرت رو شستشو بدن و بعد بیاد خانه با شما دچار مشکل شه یا نه؟

اگه خانواده نرمالی داره هر چی کمتر رفت و آمد کنید عزت تون بیشتر پا برجاست و توصیه میکنم شما مرتب نرید ولی اگه اینطور نیست نباید همسرت رو تنها بزاری

من ک از خدامه بره پسرمم ببره یه دو ساعت من استراحت کنم تو یه ساختمونیم

منم شوهرمو پسرمو‌بزور میفرستم یکم تنها باشم 

طبقه پایین تو یه ساختمونیم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
آره زیاد نرو  حالا شوهر من اصلا نمیره میگه میفهمم خانوادم فتنه ان من به زور میبرمش

جالبه پریشب خواهرشوهرم جلوی شوهرم بمن بی احترامی کرد شوهرمم هیچی بهش نگفت،منم چیزی نمیگم معمولا سکوت میکنم

بعد شوهرم برمیداره ب من میگه تو بدی😐😐

بهتتترررین کار یعنی میری بهشون سر بزنی بس متلک میگن روح و روان ادمو بهم میریزن

واقعا من مجبور به قطع رابطه شدم مادرشوهرم هیچ جوره منو قبول نکرد

اما خواهرانه بهت میگم قطع رابطه کلی خوب نیست رابطت کم شه اما قطع رابطه نه

2790
2778
2791
2779
2792