2777
2789
عنوان

بهش در ۱۳ سالگی تجاوز شد 😭

3951 بازدید | 11 پست

یه دختر خانمی رو میشناسم که ۱۳ سالگی یکی از اقوامشون گولش میزنه میبرتش خونه و چند نفری با دوستاش به این دختر تجاوز میکنن و اون دختر از ترس آبرو دم نمیزنه حتی خود زنی هم کرده بوده و کلی ترومای روحی روانی پشت سر گذاشته 

الان حدودا ۳۰ سالشه و بخاطر اون اتفاق به شدت و بیمارگونه به س ک س تمایل داره 

جوری که خودش رو لایق این میدونه که فقط برای اینه وجودش 

البته نه اینکه با هرکسی رابطه برقرار کنه 

ولی با کسی هم که هست و دوسته همیشه بیمارگونه داره از رابطه جنسیش حرف میزنه ، اینکه هرجا، تو هر شرایط و تو هر موقعیت و هرچیزی که اون آقا بخواد رو انجام میده 

خیلی ترسناکه که انقدر آسیب دیده باشی که نتونی برای خودت ارزش قائل باشی

و این کاملا روانیه 

حتی چندبار بهش گفتیم برو پیش روانشناس بهش برخورد که مگه چیه مگه من مریضم ! و هی میخواد همه چیز رو پس بزنه 

خدا نگذره از آدمای کثیفی که این بلاهارو سر دیگران میارن و بذای لذت لحظه ای زندگی یک شخص رو نابود میکنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریدم تو وجود این آدما....قطعا سادیسم دارن چون رابطه ای که یه طرف به شدت بیزاره و ترسیده و داره اذیت میشه هیچ لذتی نداره...ادمایی که تجاوز میکنن سادیسم دارن فقط به خاطر میل نیس اینا از دیدن ترس تو چشای یکی و اسیب فیزیکی بهش زدن لذت میبرن

🤍'future musician
حالا خدای نکرده اگه من بودم و مورد تجاوز قرار می گرفتم دیگه اگه پسر از نزدیک می دیدم جیغ می کشید ...

خب تجاوز دو سو داره یا طرف کلا دیگه از جنس مخالف وحشت داره و نمیتونه رابطه برقرار کنه یا نقطه برعکسش پیش میاد 

اخه یکی نیس ب این پسرا بگه اگه میخای تجاوز کنی تنهایی اینکارو کن 

چرا ۴تا دیگه هم میاری با خودت بی پدر مادرا

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
اخه یکی نیس ب این پسرا بگه اگه میخای تجاوز کنی تنهایی اینکارو کن  چرا ۴تا دیگه هم میاری با خود ...

اصلا پسرا گه میخورن که بخوان به تن ، بدن و روح یک زن تعارض کنن چه یک نفر چه چند نفر

برای خودم تو۱۰سالگی اتفاق افتادمتاسفانه ولی خب من کنار اومدم 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
وای نه🙊آخه۱۰سالگی خیلی بچه بودی🥺 بعدطرف وچکارکردین؟

مامانم شاغل بود ی روز منو گذاشت خونه ی خالش و خودش رفت سرکار برای خالش کار پیش اومد رفت بیرون من و دختر و پسرخاله اش موندیم خونه پسر خاله اش منو نشوند رو پاش و خودش رو .......

بعد اون جریان با تهدید ازم خواست ک سکوت کنم

" با بغض گفتم مگه من فضولم ک ب کسی بگم..."هنوزم با یادآوری این جمله ام دلم برای خودم میسوزه برای بی کس بودنم...

بعد این جریان هم بهم عادت کرد هر بار ی جوری طرح میچید‌ ک تنها گیرم بیاره و کارش رو انجام بده بزرگتر ک شدم مثل این ک ترسیده بود ممکنه لوش‌ بدم

بعد اونم پسر عمه ی مادرم ی بار دقیقا تو همین وضع تنهاییم ب سینه هام دست زد...

میدونی شاید نشه اسم تجاوز رو جفتش گذاشت اما من ساده تا سالیان‌ سال بخاطر رفتار پسر خاله ی مادرم فکر میکردم باکره نیستم و بخاطرش خاستگارامو‌ رد میکردم

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰