2777
2789
عنوان

بانو جانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7564 بازدید | 216 پست
فیلم دونگی خیلیییی با واقعیت فرق داره  چنان این دونگی رو خوب نشون دادن که نگو😑😑😂😂😂😂😂

دقیقا😑😂💔

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم به خاطر این از چشم امپراطور میوفته که مرتکب جرم میشه  امپراطور هیچوقت دونگی رو به اند ...

پسر بانو جانگ رو هم میگن احتمالش هست که طرفدارای پسر دونگی کشته باشن یعنی دونگی قشنگ زندگی جانگ و پسرشو نابود کرد

دوست دارم زندگی رو ❤️

منم وقتی واقعیتو فهمیدم اصن از دونگی خوشم نمیاد 😂😂😂😂

من از همون سال اولی که این سریال از تلویزیون پخش شد شک داشتم دونگی واقعا انقدر خوب بوده باشه که سریال سعی کرده نشون بده و رفتم تو اینترنت تحقیق کردم درموردش . میگن شاید حتی جادوی سیاه هم دسیسه دونگی و حزب دونگی بوده که جانگ بمیره شخصیت تجملاتی و ولخرجی هم داشته دونگی در واقعیت و مشخصه عاشق زرق و برق و قدرت بوده

دوست دارم زندگی رو ❤️

من از همون سال اولی که این سریال از تلویزیون پخش شد شک داشتم دونگی واقعا انقدر خوب بوده باشه که سریا ...

کلا سریالای کره ای که برای زمان قدیم هست دو نوع شخصیت وجود داره یکی خیلییی خوب یکی خیلییی بد😂😂

دونگی رو چنااااان خوب نشون دادن که انگار استغفرالله پیامبری چیزیه😂

بانوجانگم انگار شیطانه😑😂💔

من تازه امسال فهمیدم ماجرا از چه قراره کلا از سریال دونگی بدم اومد

کلا سریالای کره ای که برای زمان قدیم هست دو نوع شخصیت وجود داره یکی خیلییی خوب یکی خیلییی بد😂😂 دو ...

کلا کره ای ها خیلی برای پادشاهاشون احترام قائلن و تو اکثر سریالاشون پادشاهاشون در حد پیامبر خوب نشون دادن و در حد سوپرمن قوی و شکست ناپذیر 

حتی جومونگ هم به اون خوبی که سریال جومونگ سعی کرد نشونش بده نبوده 

مضحک ترین بخش سریال دونگی این جا بود که گفتن دونگی نمیخواسته ملکه بشه و از قدرت بدش میومده ! 

ولی قانونی که امپراطور میذاره مانعش میشه نه خواست و اراده ی خودش

دوست دارم زندگی رو ❤️

کلا کره ای ها خیلی برای پادشاهاشون احترام قائلن و تو اکثر سریالاشون پادشاهاشون در حد پیامبر خوب نشون ...

آرههه دقیقااا خیلیی مسخره بود دونگی قبول نمیکنه ملکه بشه😂😂😂😂

ولی در اصل امپراطور این قانونو میذاره 😂😂💔

جومونگ رو هم قبول دارم 

فکر کن تسوی بدبخت باید میکشید کنار تا یکی دیگه میومد امپراطوری رو میگرفت و جانشین پدرش میشد 

همه هم طرفدار جومونگن ولی من تسو رو بیشتر دوست داشتم😂😂😂

آرههه دقیقااا خیلیی مسخره بود دونگی قبول نمیکنه ملکه بشه😂😂😂😂 ولی در اصل امپراطور این قانونو میذ ...

من دلم واسه یونگ پو میسوخت از همه بدبخت تر بود خیلی توسری خور بود مادرش هم برادرش رو بیشتر دوست داشت و آخرش هم به دست تسو مرد و پسرش هم دوجین پادشاه نشد و موهیول عشقش رو دزدید 

موهیول حتی پسر یئون رو که انقدر ادعا میکرد عاشقشه رو به خاطر قدرت طلبی به کشتن داد یئون اگه با دوجین میرفت خوشبخت تر میشد تا با موهیول 

دوست دارم زندگی رو ❤️

من دلم واسه یونگ پو میسوخت از همه بدبخت تر بود خیلی توسری خور بود مادرش هم برادرش رو بیشتر دوست داشت ...

آره یونگ پو خیلی بیچاره بود😂

من از موهیولم بدم میومد دوجین خیلی بهتر بود 😂😂

خیلی یئون رو دوست داشت♥️🥲

آره یونگ پو خیلی بیچاره بود😂 من از موهیولم بدم میومد دوجین خیلی بهتر بود 😂😂 خیلی یئون رو دوست د ...

جومونگ ۳ رو میگن میخوان عید پخش کنن داستان بدبختی پسر موهیوله که چجوری موهیول گند زد به زندگی هودونگ بیچاره 

مثلا این همه عاشق یئون بود اما از پسر یئون محافظت نکرد و بازیچه قدرت طلبیش کرد 

دوست دارم زندگی رو ❤️

جومونگ ۳ رو میگن میخوان عید پخش کنن داستان بدبختی پسر موهیوله که چجوری موهیول گند زد به زندگی هودونگ ...

من نگاه نمیکنم من از جومونگم خوشم نمیاد چه برسه به بچه و نوه جومونگ😂😂😂😂

همین فیلم دونگی که دیدم تصوراتمو نسبت به همه چی ریخت به هم برام بسه😂😂😂😂😂😂😂

وای دقیقا منم... کم مونده بود من برا جانگ گریه کنم😂

من گریه کردم برای جانگ و کلی هم به دونگی فحش دادم 

همیشه تو سریالا طرف آدم تنها و مظلوم داستانم که ذات خوبی داره  حتی اگر یه یه کارایی انجام بده که قلبا دوست نداره و بدی دیگران باعث بد شدنش بشه دلم براش میسوزه 

دوست دارم زندگی رو ❤️