2821
2789
تنهاخصلتی که ندارم بداخلاقی وبی اعصابیه اینوبه عنوان یه دخترترک گفتم 🌹

چ عالی😅من همشونو اینجور تصور میکردم😂ی بلاگر بی اعصاب ترک هست زن مصطفی اونم بهم ثابت کرده بود

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ عالی😅من همشونو اینجور تصور میکردم😂ی بلاگر بی اعصاب ترک هست زن مصطفی اونم بهم ثابت کرده بود

خب عزیزم اینودرموردکوردها هم بگن من بایدبگم کوردا بدخلقن؟نه کوردا هم برام قابل احترامن چون حتی تویه خانواده دوتاخواهراخلاقشون مثل هم نیس چه برسه تویه قوم شهراستان

نمیشه گفت واقعا همه اینجورین، ولی ترکا اکثرا اینجورین که یه فامیل خوبن، یه فامیل یعنی قوم و قبیله خس ...

دقیقا همین طوره

ولی متاسفانه ترک های اطراف ما یه جورین که من ازخصوصیاتشون اصلا خوشم نمیاد

به شدت همچشمی دارن وبدجنسن

مطمنا همه جاخوب وبد داره  

ایکجا تاپیک ترکیست برو توی تاپیک لرا از لرا تعریف کن    

چقدر مسخرست که مثلا داری راجب یه قومیتی حرف میزنی سریع طرف میاد اسم قومیت خودشو میکشه وسط با این که اصلا موضوع تاپیک ربطی به بقیه اقوام نداشته، انگار مثلا قراره مدال زیباترین دختران جهان و بدن بهمون

چقدر مسخرست که مثلا داری راجب یه قومیتی حرف میزنی سریع طرف میاد اسم قومیت خودشو میکشه وسط با این که ...

دقیقا 

انگار الان زیباترین دختران جهان رو گفتیم ترکا هستن و مدال دادیم و لرها و کردا اومدن اعتراض  

این برای یه خانم اصلا بد نیست  خیلیم خوبه خانم اینجوری باشه    

حالا بعنوان یه ترک کلا خانوادگی خیلی ولخرجیم من که پول تو حسابم نمیزارم بمونه

اینا به قومیت ربطی نداره 

ولی اگ پس انداز کردنو یاد بگیرم منم عالی میشه 

این برای یه خانم اصلا بد نیست  خیلیم خوبه خانم اینجوری باشه    

عزیزم مدیریت مالی چیز بدی نیست

ولی این خانمی که من میگم اجازه نمیده دختراش بیان خونه ش غذابخورن

وقتی میان خوراکی ومیوه هاروغایم میکنه تانخورن

دخترش میگفت بهم میگه سه ماه یه باربیا درحد یک ساعت بشین وبرو حق ندارین برای شام ونهاربیاین    

دقیقا  انگار الان زیباترین دختران جهان رو گفتیم ترکا هستن و مدال دادیم و لرها و کردا اومدن اعت ...

متاسفانه همینطوره تاازقومی تعریف بشه بقیه میان تخریب میکنن آخه باخودشون فکرنمیکنن اینام هموطن ماهستن دیگه 

عزیزم مدیریت مالی چیز بدی نیست ولی این خانمی که من میگم اجازه نمیده دختراش بیان خونه ش غذابخورن وق ...

خوب از اینا توی قومیت‌های دیگه هم هست که من نمی خوام نام ببرم 

اتفاقا ترکا خیلی پول خرج میکنن و خیلی پول دارن یعنی مغز اقتصادی هستن 

کلا آدما هر چی سنشون میره بالا انگار خسیستر و پول دوستر میشن این ترک و لرم نداره خصلت انسان اینه 

حالا بعنوان یه ترک کلا خانوادگی خیلی ولخرجیم من که پول تو حسابم نمیزارم بمونه اینا به قومیت ربطی ند ...

بله عزیزم ولخرجی خوب نیست

جمع کردن مال واموال خوبه نه درحدی که دخترات نتونن ببان یه غذاخونه پدرشون بخورن

میگفت مادرم منت میزاره چیزی بخوریم ازخونه پدرمون

این اخلاق تاسف بارواقعا

البته همه ترک هااینطوری نیستن   

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز