2789
بی زحمت یکی نی نی یاروبرای این فحاش تک کنه    

مغز ماهی رم داری که 

فکر کنم یادت رفت اول تو فحاشی کردی بد دهن من جواب توی فحاش ر دادم 

دوستان هر کاری میکنم نمیتونم نی نی یارو تگ کنم لطفا این عقده ای فحاش رو گزارش بزنید   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا  انگار الان زیباترین دختران جهان رو گفتیم ترکا هستن و مدال دادیم و لرها و کردا اومدن اعت ...

چ ربطی ب کوردا داشت کجا اعتراض کردن😑😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خب عزیزم اینودرموردکوردها هم بگن من بایدبگم کوردا بدخلقن؟نه کوردا هم برام قابل احترامن چون حتی تویه ...

ببین استارتر نظر کلی پرسید منظور من از بداخلاق بی اعصاب بود و تندخو بودن بود🤭

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ازترکاخوشت نمیاددرسته؟ولی اینوبدون همه ما باهم هموطنیم نبایدنسبت به هم کینه داشته باشیم .

😐بیا میگم عصبی هستین میگی نه

بخدا نظرم کاملا شخصی بود

بجز مجازی حتی یبار ی دختر ترک از نزدیک ندیدم

چ ربطی داره

😐بیا میگم عصبی هستین میگی نه بخدا نظرم کاملا شخصی بود بجز مجازی حتی یبار ی دختر ترک از نزدیک ندید ...

ماهم داماد فامیلمون کوردبودخیلی بداخلاق وعصبیه بیچاره دختره جونشوبرداشت فرارکرد 😔منم ندیدم فامیلمون میگه خداروشکرطلاق گرفت.بیچاره دختره سرنوشتش عوض شد😔

ماهم داماد فامیلمون کوردبودخیلی بداخلاق وعصبیه بیچاره دختره جونشوبرداشت فرارکرد 😔منم ندیدم فامیلمون ...

اخی چه بد ایشالا از این ب بعد زندگی خوبی داشته باشه