2777
2789
عنوان

عوارض تنبلی تخمدان

66 بازدید | 2 پست

بچهااا من تقریبا یه سالیه شایدم بیشتر تنبلی دارم نمیدونستم تمام اعلامی مثل خستگی و تغییر ناگهانی عواطف ومود و اضافه وزن و میل شدید شیرنی داشتم فک میکردم عادیه همه این مدلین تا اینکه متوجه شدم همه اینا اعلائم هستن از لحاظ روحی خیلی اذیت میشم خیلی مودیم در کسری از ثانیه غمگین میشم یهو در اوج خوشحالی ناراحت میشم با کوچیک ترین چیزی الان از صب ناراحتم بهم ریختم با دهن روزه از ساعت ۱۲ونبم دارم گریه میکنم بی دلیل واقعا چیکار کنم ناتوانم دیگه همش احساس پوچی دارم بنطرتون از این بیماریه یا کلا شمام این روزا اینطوری هستید سال نو برام عذابه واقعاااا اصلا خوشحال نیستممم فقط دلم مبخواد زود ازدواج کنم برم راحت شم اینطور چیزااا ۲۱ سالمه بنظرتون طبیعیه ؟

خب چرا درمان نمیکنی خودتو

قرص داده دکتر صرفا هورمونی ولی حال روحیمو چطور خوب کنم چطور درمان کنم مگه ناراحتی میشه درمان کرد اخه وقتی کسی ناراحته جلوش دنیام اتیش بزنی هیچیش نمیشه اون بدتر میشه حالش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.