2777
2789

همه رو باهم بخون شیعه نیستی مگ؟

بعد نماز ظهر میشه دوتاشو خوند

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیعه هستم ولی بنظرم بهتره که هر نماز رو تو وقت خودش بخونیم مثلا ظهر نماز عصر هم نماز عصر 

نظر خودته ولی مشکلی نداره میتونی بخونی

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
اصلش اینه که جدا خونده بشه نه روش ما شیعیان 

عزیز من عموم شیعه رو گفتم و عموم سنی و بعد گفتم سلیقه خودتونه

شیعه 

فاصله انداختن بین نماز طهر عصر و همچنین مغرب و عشا مستحبه چه تو شیعه چه تو اهل تسنع

منتها در اهل تسنع مرسومه ولی در ماه اهل شیعه مرسوم نیست

اگه با فاصله خونده بشه ثواب بیشتری داره اگه پشت سر هم خونده بشه هیچ گناهی نکردی و کاملا درسته

ترک مستحب مکروه و گناه نیست

.

شیعه هستم ولی بنظرم بهتره که هر نماز رو تو وقت خودش بخونیم مثلا ظهر نماز عصر هم نماز عصر 

اگه زمان دارید و این امکان براتون هست هیچ ایرادی نداره و همچنین ثواب هم داره

در برنامه بادصبا زمان دقیق اذان های عصر و عشا هم نوشته

.

پس از حرفتون نتيجه می گیریم باهم خوندن مکروه هستش 

نه عرض کردم با فاصله خوندن ثواب بیشتری داره یعنی مستحبه

مثلا میگیم باز کردن روزه با خرما و نمک و شیر مستحبه حالا یکی اومد با بامیه افطار کرد گناه کرده؟کار مکروهی انجام داده؟

در مورد نماز هم اینجوره باهم خوندن هیچ مکروه بودنی نداره 

.

اگه زمان دارید و این امکان براتون هست هیچ ایرادی نداره و همچنین ثواب هم داره در برنامه بادصبا زمان ...

نگاه کنید وقتی تو قرآن گفته شده نماز 5 وعده هست و هر وعده اذان داره چرا ما تو سه وقت می خونیم یه مثال بزنم وقتی هنوز اذان ظهر نشده می تونیم نماز ظهرمون رو بخونیم قاعدتا نه پس ما اذان عصر هم جدا هست باید صبر کنیم اذان عصر بشه بعد نماز عصر خوند