2777
2789
عنوان

کسی نیست مشاوره مذهبی بده؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 46 پست

@فاطمه_محقق  

ایشون مشاوره مذهبی هستن عزیزم

@مادرانه_های_من  

ایشون هم توی این حوزه خیلی آگاهند

امیدوارم کمک کننده باشه❤️

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
منم شوهر مومن خواستم خیلیم صبر کردم ولی شوهرم مومن نیست و دارم از بعصی از رفتاراش عذاب میکشم نماز می ...

باز مال تو خوبه الان یه خواستگاردارم کلا اعتقادنداره میگه خدانیست باخودم میگم خدایا فرستادی من درستش کنم یااین عذاب الهیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی من مشکل دارم طرز فکرم اشتباه یا خواستنم اینطوره منظورت؟؟؟؟خوشحال میشم توضیح بدی

یه خانمی میاد پیش پیامبر ازش میخواد که دعا کنه و بهش بچه بده 

پیامبر میگه در سرنوشت تو بچه نیست 

اون خانم میگه خدای من مهربانه 

این قضیه دو یا سه سال تکرار میشه و هربار اون خانم این حرف رو میزده 

سال بعد پیامبر اون خانم رو میبینه ، فرزند دار شده بوده 

پیامبر از خدا سوال میکنه که چطور امکان داده ، خدا هم میگه هربار تو این حرف رو به اون خانم زدی ، اون زن من رو مهربان خطاب کرد و محبتم به حکمتم پیشی گرفت 

و من به عینه دیدم که کسی که خدارو رحیم خونده و بهش اعتماد داشته واقعا هیچ جا درمانده نشده و حدا واقعا دستش رو گرفته 

ولی خوب من در عین اینکه اعتقاد دارم ، واقعا روان و جسمم تحت این فشارها ضعیف شده و کم اوردم 

از خدا میخوام دستم رو بگیره🥲🥲

باز مال تو خوبه الان یه خواستگاردارم کلا اعتقادنداره میگه خدانیست باخودم میگم خدایا فرستادی من درستش ...

زن اونا نشوولش کن. آدم نباید به هر قیمتی ازدواج کنه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
باز مال تو خوبه الان یه خواستگاردارم کلا اعتقادنداره میگه خدانیست باخودم میگم خدایا فرستادی من درستش ...

اینا را مغزشون شستشو دادند چرت و پرتای مجازی را وارد مغزشون کردند. اینام باور کردند. عذاب وجدانشونم با این طرز تفکر از بین بردند. متاسفانه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
الهی🥲❤️ با آرامش روش کار کن

نمیدونم چه کار کنم. فقط دعا میکنم. منم خسته شدم. مغزشو شستشو دادند با ماهواره و مزخرفات مجازی که الان تو ذهن جوونا می‌کنند. 

عزیزدلم سعی کن همیشه نماز اول وقت بخونی خیلی به یاد امام زمان باش و برای سلامتیشون صلوات بفرست حضور و نگاه امام زمان به زندگیت کلی حالت رو خوب میکنه و باعث آرامش میشه ارتباطت رو با ائمه محکم کن💖🍃

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
نمیدونم چه کار کنم. فقط دعا میکنم. منم خسته شدم. مغزشو شستشو دادند با ماهواره و مزخرفات مجازی که الا ...

ولش کن بیخیال باش 

از طرفی بهشون حق بده ، ذات هیچ کدومشون بد نیست ، همه که اون بصیرت رو ندارن و ماهواره و تاثیر رو گذاشته

نذار حس کنه حساسی 

پیامای خوبی که تو گروه ها می بینی که منطقی باشه براش بفرست ولی کلا تو برخورد باهاشتو این زمینه  عصبانی نشو 

سلام به مهربونی خدا شک نداشته باش.سعی کن نمازتا بخونی تا ارامش به قلبت برگرده .خدا رو با زبون خودت صدا بزن.مثلا عربی میگیم یا ارحم الراحمین تو اگه سختته بگو این خدای مهربون و بخشنده تو کمکم کن .هرچند با همون اسم عربی بگی فرکانس و انرژیش بیشتره .سعی کن اسفند و با چوب دارچین اتیش بزنی دودشو بدی به خودت بخوره انرژی منفیت میره