2777
2789
عنوان

خریدن طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست
شاغلی

آره خداروشکر ولی حقوق ش کمه چون شهر کوچیکیم

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
آره خداروشکر ولی حقوق ش کمه چون شهر کوچیکیم

پس خوبه برو طلا دست دوم بخر کسی هم نمیدونه طلا چه مسیری میره واقعا بشه ۴ تومن بشه ۲ تومن ما فقط ناظریم نمیتونیم بگیم پارسال اینجور شد الانم باید بشه ولی یه چیزی مشخصه که طلا طولانی مدت صعودیه بالا پایین داره نوسان داره و کلی روندش صعودیه من خودم هروقت پول داشتم خریدم اصلا به قیمت هم نگا نکردم البته قصد فروشم ندارم حالا حالا فقط میخرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خوبه برو طلا دست دوم بخر کسی هم نمیدونه طلا چه مسیری میره واقعا بشه ۴ تومن بشه ۲ تومن ما فقط ناظر ...

ممنون از پیشنهادت عزیزم و وقتی که گذاشتی درست میگی ،❤️🌺

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
خیلی خیلی اشتباه بزرگی کردم همین یذره سرمایه رو داشتم قشنگ دلم داره میترکه راهنمایی خواستم از دو سه ...

عریزم الان نخر منم منتظرم بعد ۵ ۶ بخرم امید بخدا ارزونتر میشه چون همیشه تو حوالی عید گرون میشه ببخشید الان جواب میدم چون دیر ب دیر میام سایت

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
الان نصف همون موقع رو میتونم طلا بخرم احساس شرمندگی میکنم از خودم احساس میکنم اون همه زحمت کشیدم پول ...

نه عزیز فدای سرت خودخوری نکن هیچ کار خدا بی حکمت نیست من راستش قبلا میخوایتم بخرم شوهرم ه دست دست کرد موقعی ک پول دستمون اومد طلا سه میلیون و هفتاد بود شوهرم گف الان گرونه نمیخرم الان شده سه و دویست و پنجاه😑😑😑 حالا ب هین خاطر منتظرم ارزونتر بشه حداقل همون سه میلیون و صد بشه🥲

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
نه عزیز فدای سرت خودخوری نکن هیچ کار خدا بی حکمت نیست من راستش قبلا میخوایتم بخرم شوهرم ه دست دست کر ...

ممنون عزیزم ❤️