2777
2789
عنوان

خریدن طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست
سکه پارسیان هم خوبه من خودم اگر پس انداز کنم میخرم

طلا خیلی گرون شده با این پول نصف اون زمان رو میتونم طلا بخرم حتی سکه پارسیان ،😭😭😭

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا خیلی گرون شده با این پول نصف اون زمان رو میتونم طلا بخرم حتی سکه پارسیان ،😭😭😭

ااره واقعا 🫠

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
منم تو بورس ضرر کردم آوردم گذاشتم تو طلا .تو بلند مدت سود داره .بگیر دو سه سال حد اقل نگه دار  

برا سرمایه گذاری کوتاه مدت چیزی به ذهنت میرسه ؟ می‌خوام حداقل ی کوچولو ضرری که کردم جبران بشه واقعا مغزم کار نمیکنه خیلی حالم بده 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
اصلااااا طلای نووووو با اجرت نخریاااا کم کم از ۷ تا ۱۵ درصد پولت میره تو ضرر چون همون لحظه بفروشی بد ...

نه سراغ اون که نمیرم اصلا طلا بخرم دست دو میخرم ، ولی راهی برای سرمایه گذاری کوتاه مدت سراغ نداری ی کوچولو جبرانش کنه 

فقط طلا دست دوم بخر اره سرمایه ت حفظ میشه

آره طلا دست دو خوبه ، راهی برای سرمایه گذاری کوتاه مدت سراغ داری؟ 

آره طلا دست دو خوبه ، راهی برای سرمایه گذاری کوتاه مدت سراغ داری؟ 

طلا سرمایه گذاری نیست عزیز

فقط حفظ ارزش پولته...

کوتاه مدت فقط ملک و خرید فروش ک کار هرکسی نیست

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
والا هر جا چیزی میگم میرن تاپیکامو میخونن میگن تو که کنکوری 18 سالتع 😂ولی خب میدونم  ببین اگه ...

نه عزیزم اینجوری نیست من اینو قبول ندارم آدم عاقل باشه تو هرسنی عاقله مهم این نیست که کی میگه مهم اینه چی میگه 😊،

ممنون عزیزم از راهنماییت دنبال راهی هستم بتونه کوتاه مدت ی خورده سود بهم بده ضرری که کردم جبران بشه از خودم شرمندم که این همه زحمت کشیدم تا تونستم جمعش کنم و برباد رفت!!!😔

طلا سرمایه گذاری نیست عزیز فقط حفظ ارزش پولته... کوتاه مدت فقط ملک و خرید فروش ک کار هرکسی نیست

آفرین دقیقا منم الان همینو میگم دیگه طلا ارزش پولمو حفظ میکرد الان نصف اون مقدار رو میتونم طلا بخرم پس پولم ارزشش رو از دست داده ، 

آره دقیقا کار هرکسی نیست و سرمایه زیادی هم میخواد که من یا خیلی ها ندارنش 

ثبت نام ماشین کردی تاحالا

نه نکردم اونقد سرمایه نداشتم که بتونم مراحلش رو کامل برم جلو و واریزی هاش رو انجام بدم 

سرمایت میرسه الان؟ چقدر داری؟

نه نمی‌رسه دیگه حدودیش رو خودت میتونی حدس بزن سرمایه زیادی نیست با این قیمتایی که رو ماشینا میزنن