bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3540 عنوان باردارم درد شدید دارم خطرناکه؟؟؟ 89 بازدید | 12 پست یکم جفتم پایینه در حدی ک گفت رعایتم لازم نیس از اول بارداریم درد دارم هفته۱۶هستم یهو از دیروز واژن درد شدیددد گرفتم و درد کمر جوری ک نمیتونم بشینم خطرناکه؟؟؟بیشتر از همیشه شده دردم با اینکه استراحت مطلقم خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨ 1402/12/25 | 11:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdiar45 عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 3288 بله برو دکتز میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17890 والا منم الان چند ماهه همش درد شدید دارم جفت و اینامم مشکلی نداره فک کنم این دردا طبیعی باشه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3540 بله برو دکتز بنظرت دلیلش چیه😭 خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 آره حتماهمین الان بروبیمارستانی که دکترت هست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3540 آره حتماهمین الان بروبیمارستانی که دکترت هست مگ چی میشه؟؟ خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
mahdiar45 عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 3288 بنظرت دلیلش چیه😭 نمیخوام استرس بدم بهت ولی اگه ماشین داری با نهایت ارامش. صندلی عقب بشین و برو میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 مگ چی میشه؟؟ خب خطرناکه دیگه .برواونجاچکت میکنن اگه خدایی نکرده مشکلی بودبهت میگن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
darya000darya عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13762 عزیزم زنگ بزن به دکترت یا پیام بده ببین چی میگه همونکارو بکن وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3540 خب خطرناکه دیگه .برواونجاچکت میکنن اگه خدایی نکرده مشکلی بودبهت میگن دکترم چک نمیکنه اصلا همش میگ طبیعیه خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3540 عزیزم زنگ بزن به دکترت یا پیام بده ببین چی میگه همونکارو بکن شمارشو ندارم امروز نیستن خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 دکترم چک نمیکنه اصلا همش میگ طبیعیه خب الان دیگه درت شدیده که بایدچک کنه بروبیمارستان بروبخش زایشگاه .ماماهای اونجاچکت میکنن .اگه لازم بودبه دکترت زنگ میزنن لازم هم نبودمیگن بری خونه بروخیال خودت راحت بشع راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
darya000darya عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13762 شمارشو ندارم امروز نیستن اگر واقعا درد داری یا ترشح و لک داری برو بیمارستان وگرنه بزار شنبه برو دکتر خودت چون بیمارستان خیلی اذیت میکنن آدمو وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤