2777
2789
عنوان

شوهرم مدتیه خیلی ب مادرم فحش میده

770 بازدید | 25 پست

نمیدونم چرا البته منم همون فحش هارو ب مادرگرامی خودش برمیگردونم کم نمیارم

ولی امشب ی حرفایی زد ک مثلا اشناهام راجب ما پیش شوهرم بدگویی میکنن

منم بهش گفتم پس لابد تو خیلب بی غیرتی ک بهشون اجازه میده بدگویی کنن یا شایدم خودت سر صحبت رو باز میکنی و اجازه میدی بقیه گوه خوری کنن

تصمیم گرفتم ی مدت زیادی کنارش نخوابم و جامو جدا کنم

چون حرفاش خیلی حرصم دادن کثافت گرفته خوابیده

بهترین راهکار برای تنبهش چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی غلط کرده به مادرت فش میده

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

کاری به اینکه میخوایی چکار کنی ندارم ولی وقتی در مورد مادرت حرف میزنه دهنشو جر بده تا قدرت تکلم رو ا ...

منم همه فحاشی هاشو ب پدر مادرش نسبت میدم حرصش میگیره میگم پس ببین چقد حرفات زشتن 

بدترین سبک زندگی همینه!

ک یک نفر توهین کنه و طرف مقابل بجای اینکه نشون بده خوشش نمیاد و جلوی توهینو بگیره متقابلا توهین کنه!

اونم ب خانواده ها..

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

نمیدونم شوهر منم بدتر از شوهر توعه.من که تصمیم گرفتم به باباش بگم حرفاشو که بدونه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است