2777
2789
عنوان

اگه من طراح نی نی سایت بودم...

153 بازدید | 22 پست

اگه من طراح بودم یه سایتی طراحی میکردم که همه لذت میبردن

محیطش رو مثل سایت قبلی طراحی میکردم ولی امکانات جدیدتری رو بهش اضاف میکردم

مثلا آخرین بازدید هر کاربر رو نشون میدادم..آپلود عکس و ویدئو رو اضاف میکردم..تعداد بازدید هرتاپیک رو مشخص میکردم..مثلا نشون میدادم که چه کاربرایی وارد تاپیکم شدن همراه با اسماشون

شما بودین چه جوری طراحی میکردین؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون از شلوغی متنفرم قسمت موضوعات گذشته و جدید و پر بازدید و از این حرفارو ی گوشه مینوشتم ک وقتی کلیک میکنی تاپیکاش نمایش داده بشه!فقط عنوان اون قسمت مشخص باشه و جای کمتری هم بگیره نه کل صفحه رو!

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

من دست نمیزدم

همون خوب بود

متاسفم برای طراحش

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

واقعا طراحش گند زده والا ما که شبکه اجتماعی نداشتیم میومدیم یه درد دلی اینجا میکردیم دوستای خوبی هم داشتم اما الان حتی نام کاربریم رفته،واقعا بد شده من هنوز بلد نیستم 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

وای خدایا 😢😢😢

تازه میخواستم قدم به قدم با اطلاعات بچه ها اقدام به بارداری کنم 

اما با این وضع نمیشه که😢😢😢

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

حلما خوبه که دیگه کسی نمیگه اشتباهی لایک کردم تازه خودتم نمیتونی لایک کنی 

بچه ها چندروز دیگه قیافه سایت درست میشه مثل قبلی امکاناتش بهتر شده البته اگه درستشون کنن الان خرابن

2790
2778
2791
2779
2792