2777
2789
عنوان

برای عید

65 بازدید | 18 پست

چیا خریدید؟ چیکارا کردید ؟ کاشتو رنگو اینا ؟ خون تکونیتون تموم شد ؟ 

هعییییییی این عید حس حال عیدای قبلو ندارهه

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

هنوز هیچی نخریدم 

فقط پاهامو لاک ژل و پدیکور کردم 

از فردا کارهام تازه شروع میشه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه تکونیم اخراشه امشب رفتم یه کت مشکی و شلوار دمپا یخی خریدم ..ناخن و مژه ک نمیکارم رنگم خوشم نمیاد کار دیگه این ندارم😅اگ دوست داشتین عکس خریدامو بذارم

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)
درد نداشت  من پاهام خیلی خرابه 😓

نه حسش قلقلک بود بیشتر 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هنوز هیچی نخریدم  فقط پاهامو لاک ژل و پدیکور کردم  از فردا کارهام تازه شروع میشه ...

مبارک باشه  ی عکس بده ببینیم  چه کردی

مبارک باشه  ی عکس بده ببینیم و کردی

تو تاریکی مطلق هستم 😄

تیغ زد کف پاتونو  ببخش زیاد سوال میکنم  من پاهام ترک شده

نه با سوهان برقی 

خونه تکونیم اخراشه امشب رفتم یه کت مشکی و شلوار دمپا یخی خریدم ..ناخن و مژه ک نمیکارم رنگم خوشم نمیا ...

خسته نباشی 

آره بزار ببینیم چی خریدی