2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 39 پست
منم عصبی هستم احمق و بی سیاستم قلبم داشت بزاش می رد بیرون اما تا عکس ماشین و فرستاد که داغون شد و بم ...

بدتر مني☹️

خودش ميدونه از ناراحت كردن تو بوده  نياز به همداي داشته نه اينكه تو ببشتر  بكوبيش اين عادتو سعي كن ترك كني

بهش وقت بده عزيزم فعلا داره بهش سخت ميگذره  تحت فشارش نزار زياد دم و دقيقه زنگ  اينا نزن& ...

ببین مشکل از جفتمون هست اما خب بیشتر از اون ون فقط ازدواج میخاستم اونم هی معطل میکرد البته میدونم قصدش بازی دادن من نبود واقعا مشکلات مالی داره اما خب منم از بلاتکلیفی خسته شده بودم…اخه میدونی من امروز المی بهش گفتم دوست پسر گرفتم و تو این یک واه که منو محل ندادی نتونسم تحمل کنم برعکس همیشه که این حرف و میزدم هیچی نگفت فقط به کنایه گفت موفق باشی لازم نیست برام شرح بدی بعد من دو ساعت بش پیام دادم خیلی مهربون شده بود گفتم که مثل اینکه باور نکردی چون قبل به دروغ چنبار بش گفتم (البته ایندفه پرو بال دادم و جوری گفتم که باور کنه )گفتم نکنه باورت نشد که مهربونی با من گفت من امیدی به زنده بودن خودم ندارم که بخام نگران دوست پسر گرفتن تو باشم  دوست پسرت مبارک فقط درموردش با من حرف نزن ممکنه ازت متنفر بشم

منم گفتم باسه درموردش حرف نمیزنم اما امشب برای اولین بار مهربون شد!دلیلش چیه بنظرت؟باور کرد یا نه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

البته چون دختر کوچیکه خونه هستم کلا مول بچه ها هستم دیر بزرگ شدم

پس بخاطز همينه 

ببخشيد ميگم ي كوچولو بچگانه رفتار كردي 

تو ازش توجه ميخواي ك اين رفتار انجام ميدي اما اين رفتار نه تنها بهت توجه نميكنه  بدتر هم ميشت 

و وقتي ي چيزو چندبار ميگي براش عادي ميشه و ميذونه داري الكي و دروغ ميگي اينكار باعث ميشه مطمنش كني ك هميشه هستي و اون از بودن  تو مطمن و روز به روز بدتر باهات رفتار ميمنه چون ميذونه تو رو داره هركاري كنه تو هستي فقط اينجا عزت نفس تو  كم ميشه و به جز توجه و محبتي ك ميخواستي بدست نيوردي  تازه تحقير هم شدي 

چند سالته ؟؟؟

خیلی هم دمدمی مزاج یک روز جواب میده فرداش دوباره سر لج میفته …از طرفی هم اینقدر ترسوهه میکه نکنه خدای نکرده بمیرم و نفسک بند بیاد اقلا دیگه من و گذاشته کنار فقط فقط فقط فکر سلامتی خانواده ش و خودشه این طبیعیه؟؟

البته چون دختر کوچیکه خونه هستم کلا مول بچه ها هستم دیر بزرگ شدم

كنارش باش اما كم 

كنارش باش اما مفيد 

زياد پاپيجش نشو 

ازش محبت و توجه گدايي نكن 

سعي مكن خودتو سزگرم كني خودتو زياد بهش وابسته نشون نده

زياد بهش  زنگ و پيام نده 

موقعه اي ك بهش سخت ميگذره كنارش باش مثل همدم

زياد كنترلش نكن

دوست ندارم دوست پسر دارم برام مهم نيستي بدم مياد ازت فلان بلا سرت بياد   و بيا حدا بشيم نميخوامتو و اين چرت و پرتا اصلا ايدا درست ميستن فقط گند ميزنن به وابطه

پس بخاطز همينه  ببخشيد ميگم ي كوچولو بچگانه رفتار كردي  تو ازش توجه ميخواي ك اين رفتار ا ...

اره دقیقا درسته نگو هر جی دلت میخاد بگو ناراحت نمیشم میدونم گند زدم میدونی چه شکلی هستم بیست تا پیام ده خطی میدم خودم و خالی میکنم أنا فقط بک ساعت خالی میشم اینم ایلا جواب نمیده فقط میکه باشه بس خسته م جون مادرت ول کن  منم ار بی توجهی دارم عذاب میکشم  پاک عقلم و از دست دادم مثلا دیروز بد نبود تو پیاما زنگ که یک ماه نمیزنه بعد من شب برگشتم گفتم خوب شدی بریم مشهد ‌پابوس آقا گفت من حالا حالا ها خوب نمیشم رو من حساب نکن از این درخواستا نکن منم بعدش صد خط بخش پیام دادم تو الی بلی ولت میکنم تکلیف منو مشخص کن فلان و بهمان

كنارش باش اما كم  كنارش باش اما مفيد  زياد پاپيجش نشو  ازش محبت و توجه گدايي نكن&n ...

اره حرفت و قبول دارم دقیقا همینم زنگ که تعطیلیم ریه ش آسیب دیده حرف بسختی میزنه اما پیام میدم من ده تا میدم اون سه تا جواب میده تا چهارتای اول بد نیس زیاد بیشتر میشه میکه خسته بزار استراحت کنم فعلا بای میره که میره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792