2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف مرد تو تاپیکه واگرنه عکسمو می‌ذاشتم

عزيزدلم لازم نيست با عكس خودتو ثابت كني 

خودى هم اين درد چشيدم  😂😂نه فقط از نظر ظاهري پايين تر بود از نظر مالي خانوادگي اجتماعي  تحصيلي و ...همه چي پااين تر بود 

فقط هم من اينطور نبودم خيليا رو ديدم اينطورن 

عزيزدلم لازم نيست با عكس خودتو ثابت كني  خودى هم اين درد چشيدم  😂😂نه فقط از نظر ظاهري پ ...

اره والا هییی سود سهام عدالت هم که نمیشه باهاش پفک خرید دلمون خوش باشه😅

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

من از درون دارم میپاشه با نامزدم قهریم بدیم سر جنگ داره از اونطرف تصادف کرده از دست و پا شکسته دراز کش تو خونه افتاده یک واه که ندیدمش جتی یک زنگ نزده دیگه دارم میمیرم معلوم نیس تا کی خدایا به فریادم برس به دادم برس

من از درون دارم میپاشه با نامزدم قهریم بدیم سر جنگ داره از اونطرف تصادف کرده از دست و پا شکسته دراز ...

عزيزم شرايط تو شبيه شرايط منه با اين توجه ك من از تو بدترم تازه

بي تكليفي سخته خيلي سخت ادمو به مرز جنون ميرسونه

عزيزم شرايط تو شبيه شرايط منه با اين توجه ك من از تو بدترم تازه بي تكليفي سخته خيلي سخت ا ...

بابا منم بلاتکلیفم دوستم عقد نیستیم ببین نمیدونی در چه عذاب هستم یک ماه تمام تصادف کرده تا یک هفته اول که منو بلاک کرده بو چشم ندیدم و داشت بعد یک هفته فقط بی حوصله و مجبوری دو تا پیامم و جواب میداد الانم یک زنگ بهش میگم بزن میگه نمیتون درد دارم دورم شلوغه اعصابم نمیکشه حالا حالا فکر زنگ زدن نباش نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم میشه راهنماییم کنی!

بابا منم بلاتکلیفم دوستم عقد نیستیم ببین نمیدونی در چه عذاب هستم یک ماه تمام تصادف کرده تا یک هفته ا ...

مشكلتون چيه؟؟

خود اقا مشكلات شخصي و خانوادگي ندازه؟؟

مشكلتون چيه؟؟ خود اقا مشكلات شخصي و خانوادگي ندازه؟؟

پر از مشکلات بعدم همه خانواده اش با هم تصادف کردن همه کنار هم تو گچ و پلاتین خوابیدن…مشکل زیاد داریم اما قبل از تصادف دعوای شدیدی کردیم مفصل کلا خیلی اذیتم کرد خوب بود اما خودخواه و زبون نفهم منم دلم شکست نفرینش کردم و گرفت واقعا چون دلم بدجور چند ساله داره میسوزونه تا یک هفته اول که میگفت تو من و خاتواده م داشتی به کشتن میدادی فقط بدو بیراه میگفت و بلاکم کرده بود وقتی مرخص شد از بلاکی دراورد اما نه زنگ میزنه نه پیام میده فقط جواب منو میده اونم خیلی بی حوصله من تو روش گفتم الهی برگشتنی تصادف کنی برای همین کینه کرده الان دو تا پیام میده و فوری میکه فعلا برم استراحت کنم نه محبت میکنه نه عشقی هیچی مثلا غریبه ها شده

پر از مشکلات بعدم همه خانواده اش با هم تصادف کردن همه کنار هم تو گچ و پلاتین خوابیدن…مشکل زیاد داریم ...

بهش وقت بده عزيزم فعلا داره بهش سخت ميگذره 

تحت فشارش نزار زياد دم و دقيقه زنگ  اينا نزن 

فقط حال و احوالشو بپرس تا ي مدت م رو به راه بشه 

ديدي هنوز سرده ازش فاصله بگير 

اگه بهوادت از دستت نميده 

اگه هم تو اذيتش كردي و اخلاقايي داشري م بنظر خودت اوكي نبود سعي كن درستشون كتي 

مشكلتون چيه؟؟ خود اقا مشكلات شخصي و خانوادگي ندازه؟؟

منم عصبی هستم احمق و بی سیاستم قلبم داشت بزاش می رد بیرون اما تا عکس ماشین و فرستاد که داغون شد و بم گفت تقادف کردم منم کلی پیام دادم حقت بود و فلان و بیشتر دلش و سوزوندن در حالیکه داشتم از دلتنگی براش میمردم اصلا سیاست ندارم احمق بتمام معنا هسنم