2777
2789

چقدر میخوای پول بدی؟؟ 

خط چشم مای خوبه به نظرم، یورن هم خیلی خوبه. 

پنکیک فلورمار خوبه اما گرونه

لاکای گلباران هم خیلی باحاله و خوبه 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چقدر میخوای پول بدی؟؟  خط چشم مای خوبه به نظرم، یورن هم خیلی خوبه.  پنکیک فلورمار خوبه ا ...

دستت دد نکنه فلورمار تو این چند سال تغییر کرده؟ من چند سال پیش استفاده میکردم

دستت دد نکنه فلورمار تو این چند سال تغییر کرده؟ من چند سال پیش استفاده میکردم

قیمت بین سیصد تا چهارصده. اما سبکه و خوب میخوابه و خیلی باحاله

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان نهایت تا یه تومن میتونم بدم احتمالا

پنکیک گاش هم خوبه. قیمتش مناسبه 

خط چشمتو مای بگیر. ماژیکی