انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
نامادریم بهم توضیح داده بود، بابت این موضوع ممنونم ازش🙂
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
برای من خیلی خیلی جالب بود. یه روز مامانم بهم گفت اگه یه وقت رفتی دستشویی و خون دیدی نترس بیا بهم بگو یه چیز طبیعیه منم گفتم باشه. بعدش رفتم دستشویی و همون لحظه پریود شدم اومدم به مامانم گفتم باورش نمیشد. میگفت یعنی چی چه سریع و یهویی😂😂
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
مدرسه بهمون گفته بودن . مادرم توی این مساله خیلی راحت برخورد میکرد هیچ وقت حس بدی از این ماجرا نداشتم شرم و حیا توی خونه مون بود ولی از این مساله خجالت نمیکشیدیم . همیشه برام تعجب اور بود مثلا دوستام میگفتن ما به کسی نمیگیم یا مثلا الکی ادای نماز خوندن در میاریم
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...