2777
2789
عنوان

عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 38 پست
سلااااااااام عزییییییزم!!!!😍😍😍😍 استارتر اینو بدین من، فقط یه روز. دلم بشه میخواد. اطرافم هیچکی ...

خودت بیار نمیدمش😂😂

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
وای خدا  خوردنیه بخورمش شیرین خاله رو  خداحفظش کنه  اسمش چیه چند وقتشه

کیانا 7 ماهشه عزیزم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دارم    

عزیزم❤️❤️❤️

اییی ننه از حموم در اومده؟؟؟😍😍😍

اره❤️

آخه نمیتونم.😂 هنوز بچم خودم. ۱۸ سالمه.😂

عزیزم بیا ببرش

با کله میام.😂 خدا حفظش کنه براتون. خیلی خوشگل و ناز و دوست داشتنیه.😍🥰 دعا کنین از اطرافیا ...

انشالله 

قربونت مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز