2777
2789
دفاع مقدس هم هشت سال طول کشید.بیچاره دخترعموت

اوهوم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه داری ازش ؟

نه چون اخلاق  نداشت ۵سال طول کشید تا سایه ش از زندگیم کنده شه الان هم هر از چند گاهی کابوس میبینم به حدی که دوران بدی بود 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازته دلم غبطه میخورم به شهامت اونهایی که قبل از ازدواج و مخصوصا قبل از بچه دارشدن از یه آدم اشتباهی ،مسیرزندگیشونو جدامیکنن. واقعا خوش به حالشون . چون بعدش ادامه دادن خیلی سخت میشه و هرروز مثل شمع آب میشی .

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بعد طلاق خیلی سخته؟

خب هر از دست دادنی بعدش عزاداری داره ولی با گذشت زمان عادی میشه و موقعیت های جدیدی تو زندگیت بوجود میاد سوره طلاق تو قران بخون من اون موقع با این سوره به ارامش می رسیدم و قوی شدم جوریکه هرگز پشت سرمو نگا نکنم