2777
2789
من یه مزاحم همیشگی برا کاراشم ک موقع کار صدام رو بلندگوعه داره حرف میزنه و فک میکنم تو دلش فحشم میده

یه کسی هست که بینه همه سر شلوغیاش برات وقت پیدا کنه و حسه با ارزش بودم بهت بده اگه همچین حسی و داری بنظرم کاری کرده که باعث همچین چیزی شده برای خودت ارزش قاعل باش اگه رابطه دوستی که تمومش کن تا مزاحمش نباشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه کسی هست که بینه همه سر شلوغیاش برات وقت پیدا کنه و حسه با ارزش بودم بهت بده اگه همچین حسی و داری ...

والا ۷ ماه همین ک تو میگی بود 

همه چی رو بخاطرم ول میکرد وابستم بود شدید اولویت اولش فقط من بودم و بس دیگ هیچی 

۵۵ روز ب اجبار از هم دور بودیم و ۵ روزه باهمیم دیگ مث سابق نیس

والا ۷ ماه همین ک تو میگی بود  همه چی رو بخاطرم ول میکرد وابستم بود شدید اولویت اولش فقط من بو ...

میدونم چی میگی این دوری همه چیزو خراب میکنه منم ازش دورم خیلی اذیت میشیم فاصله میگیریم ولی وقتی بهم میرسیم فرق میکنه همه چیز باز

بنظرم بشین باهاش صحبت کن ببین مشکل چیه ولی ما دخترا همیشه رو این موضوعات حساسیم حرص میخوریم ولی برای اونطوری نیست فکر میکنن سرگرمه کارو بارن و ما اوکیم ولی صحبت کن باهاش حتما خیلی هم ریلکس سوال بپرس و ببین چی میگه و یه سری تصمیمایه منطقی که احساسه دوطرفه ای که توش دخیل میشه برای اجون گرفتن رابطه بگیرید

برو پیام بده

بعد تازه کلی گفتم پیام نده خودم باشم پیام میدم اونم مولا نمیخواد مزاحمم بشه و من قضاوتش کنم پیام نمیده بچم یه عمله ریزیم داشت من حالشو نپرسیدم چون دوبار خودم پیام دادم بعش به گفته خودم زورم گرفته منتظره خودشم اونم نداده منتظر عیدم

میدونم چی میگی این دوری همه چیزو خراب میکنه منم ازش دورم خیلی اذیت میشیم فاصله میگیریم ولی وقتی بهم ...

منو ندیده خیلی وقته 

یه بار ببینه اوک میش باز وابسته میش 

اما بدبختی اینجاست نمیگ بیا ببینمت

تو بگو خبببببب بگو وقت بزاریم همو ببینیم

وای ن نمیتونم خودش میدونه دلتنگم امروز با پر رویی میگ می‌دونم ناراحتی از اینک قفل نمیشم برا دیدنت بخدا میزان نیستم و... 😑 بعد بش بگم بیا ببینمت ؟ نمیش ک

وای ن نمیتونم خودش میدونه دلتنگم امروز با پر رویی میگ می‌دونم ناراحتی از اینک قفل نمیشم برا دیدنت بخ ...

چیزی نیست خب شرایطش سخته ازادش بزار خودش بیاد بهش فضا بده اوکی بشه نجسب بهش یه فاصله ایم بگیر خوبه