2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو

284 بازدید | 10 پست

یه شماره دیدم امروز تو گوشی شوهرم .زدم تو نت دیدم از اون لیزر و اون تزریق ژل ه .

میگم کیه .گفت هیچی نفهمیدم چی گفت .وسط دندون دردم بود .منم گفتم چرا دروغ میگی این همین لیزر رو به رو دفتر ه.گفت آره .نگفتم ترسیدم عصبی بشی .گفت گلدون ها رو بردم دادم اونجا .چون دارن اسباب کشی می کنه شوهرم از اون دفتر .بعد گفت مرد بود .گفتم بابا باز دروغ نگو .زن بودن .گفت آره .منم گفتم از پنهان کاری ت بدم میاد .هی میگه دیگه دروغ نمیگم هی دروغ میگه 

بعد میگه چقدر منو دوست داری .گفتم صد تا .بعد من پرسیدم منو چقدر دوست داری 

پررو میگه اول ها پنجاه درصد بعد تا دو سال پیش که دیگه اخلاقت خیلی بد بود شد پنج درصد (همون اوج خیانت ها دو سال پیش )بعد الان شده هشتاد درصد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجهم چی می گیا اما نفهمیدم 😐

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه مشکلی تو مدیریت رابطتون دارید، درسته باید حواستو جمع کنی ولی روشتو عوض کن تا وقتی از خطایی مطمئن نشدی بهش انقدر گیر نده که مجبور شه دروغ بگه

رابطه دوستانه بینتون رو ترمیم کن تا خودش بیاد اکثر اتفاقات روزانه رو برات تعریف کن

یه مشکلی تو مدیریت رابطتون دارید، درسته باید حواستو جمع کنی ولی روشتو عوض کن تا وقتی از خطایی مطمئن ...

بابا به خدا من کاری ش ندارم خودش پنهون کاری می کنه

بابا به خدا من کاری ش ندارم خودش پنهون کاری می کنه

خب درسته ایشون  هیچی بهت نگفته اما شما با اصرار زیاد  وادارش کردی بهت دروغ بگه.

منم همینو میگم سیاست داشته باش میدونم سخت اما انقدر باهاش رفیق شو که خودش از در خونه اومد تو بیاد همه چیو بهت بگه

چطور مثلا چی کار کنم

من اخلاق همسر شما رو نمیدونم ولی اینو میدونم که هر کی اصطلاحا یه قلقی( نمیدونم درست نوشتم یا نه) داره. مثلا همسر من چون خودش خیلی آدم آرومیه آرامش خونه و مهربونی خیلی خیلی تاثیر مثبتی روش میزاره. زیاد با هم دونفره پیاده روی کنید

اصلا برای هم قانون بزارید هر کیم از قانون سرپیچی کرد جریمه سنگینی بده