2777
2789
عنوان

نی نی سایت

66 بازدید | 2 پست

دوستان میشه یکی نی نی یار رو برام تگ کنه

من خودم بلد نیستم آبی نمیشه  

یعنی تو نی نی سایت  هیچ راهی نداره بشه فهمید که یه نفر کی آنلاین بوده؟ من سوالی از کسی دارم ولی درخواستم رو قبول نمیکنن. میخوام بفهمم اگه آنلاین نشدن خیلی وقته یه فکر دیگه بکنم و سوالم رو از یه نفر دیگه بپرسم ...ممنون میشم کمکم کنید دوستانم

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

@niniyar_5     @niniyar_2     @niniyar_3    

دستت درد نکنه عزیزم 

میگم اگه برات زحمتی نیست نی نی یار از سارا بپرس رو میشه لطفا تگشون کنی ...ایشون فکر کنم از بقیه سریع تر پاسخ میدن ...بازم ممنون

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.