2789
من نمیدونم طبم سرده یا گرم

سلام عزیزم تو نت بزن میفهمی ولی خودم حس میکنم طبعم سرده که فرنی بهم نمیسازه نمیدونما یبوستم از فرنیه یا نه ولی خوب شیرم میدونم بهم نمیسازه و به مامانم گفتم فرنی نپز ابجی هم اومد نزار بپزه اخه میمونه دیروزم ابجیم پخت به بچه اش داد امروزم فرنی دیروزو من مال مامانمو که به کم ازش مونده بود خوردم یه بشقابم باز بود اونم خوردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم درخواست دوستی بده کمکت کنم فهمیدم مشکلت چیه 

عزیزم یبوست من از استرس و تحرک کم و یه چیزهای دیگه اس من نزدیک عادتم که میشم یبوست میشم البته تازه چند روزه پاک شدم بعنی شنبه پاک شدم 

عزیزم یبوست من از استرس و تحرک کم و یه چیزهای دیگه اس من نزدیک عادتم که میشم یبوست میشم البته تازه چ ...

عزیزم چندسالته عزیزم لبنیات اصلا استفاده نکن اگر گروه خونی oهستی چون برات ضرر داره

عزیزم لبنیات زیاد استفاده میکنی؟

نه من پنیرم کم میخورم یا نمیخورم حتی به مامانم میگم شیر نخر حیفه کسی خراب میشه میدونی من سه شنبه یه بار رفتم سبزی خوردن خوردم و باز یه بار دیگه رفتم بیرون و زولبیا بامیه و شیر و ارد برنج و توت فرنگی و کاهو خریدم مامانم گفت نرو خودم میرم ولی مامانمم روزه بود دلم نیومد بره بیرون و من اون موقع رفتم کم کم داشت چهارشنبه یوری شروع میشد منم از سر و صداش میترسم میگم عادتم بشم شاید از اینه بعد من شیرم فقط به اندازه ی فرنی روز اول خریدم شیر بار منظورمه مامانم شیر بخره معمولا تا اخر خورده نمیشه و میره دور حیفه