2777
2789
عنوان

زن بابای بی حیا

1914 بازدید | 26 پست

بچه ها لطفا گزارش نزنید جایی جز اینجا ندارم حرف بزنم خیلی حالم بده چند شب بیش با داداشم نشسته بددم بابام با زنش اتاق بددن صدای زنه بخشیدا صدای زناشدییش کامل میمد انقد خجالت کشیدم بیش داداشم اینظدر مداقع حالم خیلی بد میشه نمیددنم الانم من نشستم سالن ادنا اتاق بازم صداش میمد انقد عصبی شدم دلم میخاد بزنمش ب نظر شما چطدری بهش بگم خدش فهم نداره راستی ببخشید چدن با لب تاب امدم بعضی از حردف هارد نداره برای همین اشتباه تایبی زیاد شده

اون خودش خیلی خوب میدونه صدا میاد کاریش نمیتونی بکنی

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا دیدیش بگو مراعات اعصا خونه رو بکنید زشته 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چند سالتونه؟

بهتره بعضی وقتا شما و برادرتون با هم یه تایمی بیرون باشین و بهشون بگید 

مثلا بگید بابا ما فردا ۵تا ۷خونه کسی هستیم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دقیقا اتفاقا به دستی اینکار میکنه

آره

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه وقت که بابات نیست بپر بهش زنیکه بی حیا را..بگو لازم نیست جلو تو وداداشت صداشو تا آسمون ببره..

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی