2821
2789
عنوان

کمکم کنید

150 بازدید | 9 پست

من همیشه ناخن مصنوعی میزارم ازین بازاریا نه کلا با اینا راحتم ، همیشه هم چسب دو طرفه ناخن زدم و نکنده ولی الان درست مثل شرایط قبلی ولی ۳ تا انگشت هی میکنه ، چون چسبش بعدش قابل استفاده نبود از چسب رازی استفاده کردم چون شبه و نتونستم بخرم دوباره چسب ناخن، هی میکنه دوباره یه راه حل بدیننن فردا یه جایی دعوتم کلا ۳ تاهم اینجوریه بقیشون اوکین

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه کجا هست واااااای ببخشید من دست خودم نیست ذاتأ فضولم🥴🥴🥴

دورهمی دوستانه از ناهار

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟

وااااااااااااااااااااااای روزه نیستی  خدا به دور  دخترررررر هم سن و سالهای تو دارن بی سح ...

پریودم البته ..

حالا من کافر بی دین باشمم به توچه ؟

وااااااااااااااااااااااای روزه نیستی  خدا به دور  دخترررررر هم سن و سالهای تو دارن بی سح ...

تروخدا هیچ کسو اینجور به احکام دین سفارش نکن😐

طرفو ناراخت میکنی بعدش توقع داری روزه هم بگیره 

تروخدا هیچ کسو اینجور به احکام دین سفارش نکن😐 طرفو ناراخت میکنی بعدش توقع داری روزه هم بگیره  

بابا از استیکرام معلوم نیست دارم شوخی میکنم؟؟؟؟

آخه من چرا کسیو به احکام دعوت کنم؟

میلیارد ها نفر باید من خودمو راهنمایی کنن🥴🥴🥴🥴🥴🥴

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز