2777
2789
عنوان

خواستگار

158 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفاً منا راهنمایی کنیداگه تجربه ای داخل این مورد دارید 

من ۳۵سالمه و داخل یه خانواده مذهبی و فرهنگی بزرگ شدم خودم معلم رسمی  هستم  خیلی مذهبی نیستم ولی بی دین هم نیستم در واقع میانه روهستم اخیرا خواستگاری دارم که میگه منم میانه رو هستم وبهم گفت اصل هیچ چیزی نیستم مثل سیگارو...ولی  ۹سال پیش با دوستام تفریحی مشروب می‌خوردم تاکید کرد که ۹سال سمتش نرفتم ومی‌تونستم اصلا بهت نگم .درضمن بدون اینکه من بپرسم خودشون داخل حرف هاشون قبل این مسئله مشروب رابگند ، گفتن که دوست ورفیقی ندارم که راستش من  الان متوجه شدم که حرفش متناقض هست که ازشون بپرسم بادوستاشون قطع رابطه کردند چی شدند پس 

راستش من داخل خانوادم حتی سیگار هم ندیدم از  این قضیه یکم ترسیدم جوری که نمیتونم به حرفهای دیگمون فکر کنم  

ایشون خانواده شون شغل آزاد داشتند خودشون هم شرکتی کارمی کنند وهم شغل آزاد دارند ویک سال تفاوت سنی داریم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بقیه موارد رو نمیدونم ولی قضیه مشروب اصلا مهم نیست زیادی ساده است آخه ۹ سال پیش خورده الان عذاب وجدانشو داره دلیلی نداشته بگه قطعا دیگ سمتش نمیره وقتی بعد ۹ سال اینجوری عذاب وجدان داشته

#انسانیت

اگه گذشته ی اون مرد در آینده زندگیه مشترکتون خللی وارد نمیکنه واردش نشو هممون تو گذشته ممکنه ی کارایی کرده باشیم ک الان پشیمونیم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولدمهو خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛

اینکه میگه دوستی ندارم و۹سال پیش بادوستاش مشروب خورده ،

ممکنه وسوسه بشه دوباره ،نمیدونم گذشته رابذارم داخل همون گذشته بمونه یا زنگ خطر حسابش کنم .راستش من اصلا تصوری ازش ندارم 

اصلا این موضوع ازصداقتش بوده یا آنقدر براش مسئله عادی هست که گفت راستش من بعداز گفتن این حرف کلامی چیزی نگفتم چون هنگ کردم ولی از حالتم فهمید وگفت خواستم باهات صادق باشم و همین اول همه چیزا بگم