فردا میخام برم بزنم ولی حس میکنم عفونت کنه . برای یکی از اشناها زده طرف در آورده پرسیدم چرا گفت در میومده پرشینگ ولی حس میکنم عفونت کرده واسه اینکه کم میاره اینجوری گفته !
برای شست شو اینا باید چیکار کنم و تا چند وقت جاش قرمز و درد ناکه ؟
خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉
خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ی چند تا عفونت بعد پرشینگ دیدم تو گوگل گرخیدم میگم اگه عفونت کنه تو چشم هم هست بیرون نمیتونم برم دم عیدی😭😂
آخه میدونی از اون طرف شنیدم باید هوا بخوره برم مدرسه باید ماسک بزنم نمیشه . اصلا ی دوراهی سختتتتتتتتتتتت 🥲
وجدانا اونایی که از اینا میزنن حس نمیکنن یه چیز مزاحم و اضافی اویزونه بهشون ؟
نمیدونمممم فقط میدونم خوشگله😂🥲
فقط روزی سه بار سرم شستشو رو اسپری کن بهش و پماد بزن
ن ورم میکنه
نه عفونت
ن درد داره
خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴
با سرم شستشو باید بشوری و پماد هم بزنی از خودش یا داروخانه بپرس... من زدم بعد دوماه دلمو زد در آوردم ...
بعد که در آوردی گوشت اضافه نیاورد؟
تا چند وقت درد داشت؟
اصلا درد نداره همون لحظه یکم درد میگیرخ ولی بعدش اصلا درد نداره فقط روزی سه بار سرم شستشو رو اسپر ...
مرسی عزیزم . مال شما عفونت نکرد؟