2777
2789

پاشین بیاین ببینیم چه خاکی به سرم.ن بریزیم ؟ شما چقدر خوندید ؟ من خیلی کمال گرام و واقعا مهم ترین و بزرگترین اشتباهم همینه و ازش خیلی ضریه خوردم مقایسه هم زیاد کردم امسال اگه رتبه ای که میخوام و نیارم واقعا نابود میشم 

خدا هست مگه نه ؟ 

تلاشم کردی برای اون رتبه که میخای

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تلاشم کردی برای اون رتبه که میخای

میدونی تلاش کردم ولی راهم اشتباه بوده گفتم که به شدت کمالگرا بودم ... و پیوستگی نداشتم ینی بهت بگم نزدیک 70درصد مطالبو خوندم اماااا پیوسته نبوده مثلا یه روز مث دوستم دوازده یه روز نخوندم هعی 

خدا هست مگه نه ؟ 

منم کنکوری ام البته پشت کنکوری سال سوممه..کمالگرایی مشکل همه‌ست نمیشه کاریش کرد شروع صفری؟

نه اصلا ولی پیوسته نخوندم حداقل درصدی که تو کنکور بزنم 20برای زیست هم 60چون زیستو کلا خوندم ولی بازم اونجوری که میخوام نبوده تازه جمع بندیو شروع کردم برای زیست هیچی یادم نیست

خدا هست مگه نه ؟ 

چقدر خوندی ؟ من میخوام از فردا روزی هشت ساعت بخونم ولی هرروز بخونم کاش این توصیه رو جدی میگرفتم از ت ...

دوازدهم اونم نصفشو فق

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
دوازدهم اونم نصفشو فق

ای بابا ....🥺 ولی من میخوام حداقل این سه ماهو این کمالگرایی بذارم کنار درست جلو برم ... میدونم دیره ولی دوست دارم حداقل سه ماهه آخرو سعی کنم کنکوری باشم 

خدا هست مگه نه ؟ 

از عذاب وجدان دارم میمیرم

اصلا پیوستگی ندارم

یه روز میخونم یه هفته استراحت

فقط نصف دهم رو خوندمممم

اونم مرور نکردم مطمئنا یادم رفتهههه

حالا عمومیای بیصاحاب هم باید بخونم دیگه نور علی نور

میدونی تلاش کردم ولی راهم اشتباه بوده گفتم که به شدت کمالگرا بودم ... و پیوستگی نداشتم ینی بهت بگم ن ...

همه قبول نشدنا تقصیر همین عدم پیوستگیه 

دو اصل مهم عامل موفقیته

مرور و پیوستگی 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

آره میدونم براهمینه که میگم قبول نمیشم 

مشاور داری ؟

از یکی برنامه بگیر

منم اینطور بودم اول ولی الان سعی میکنم اگه این ساعت مشاورم میگه زیست بخون منم حرف گوش کنم اون ساعتو زیست از صفحه فلان تا فلان تست بزنم