2777
2789

میشه تا ته بخونی ؟ :)))

دارم میشمرم ببینم برای حدودا ۲۰ روز تعطیلاتی ک اومدم خونه چقدر گریه میکنم😭😔

تا جایی ک یادم میاد من از خدا هیچی نخواستم همش تو دعاهام میگفتم یه خانواده شاد و تقریبا نرمال میخوام یه پدر و مادری میخوام ک عاشق هم باشن پدری میخوام ک ما الویتش باشیم برامون همه کار بکنه ولی نشد من ۲۰ سالم شد و نشد ک نشد چی بگم دیگ من تباه شدم پولم به چشم نمیاد 

حتی پولم داریم خانواده انگیزه ای برای درآمد بالا نداره چون میدونه با وجود پول زیادم ما کنار هم خوشحال نیستیم داریم برای شغل و کار جدید میریم جلو ولی انگیزه ندارن چون مامان بابام هیچ تفاهمی ندارن مامانم  آدم بلند پرواز  بابام آدمی ک به کم قانعه و اجتماعی نیست  وگرنه هر کسی چیزایی ک تو دست ما هست رو داشت انگیزش برای بیزینس جدید خیلی زیاد بود :)  میدونی همش دلم میخواد برم اون دنیا؟ از زمین و آدماش بدم میاد 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هیچ مسئولیتی برای خوب کردن زندگی اونا نداری. اگر میتونی کمکی کنی خوبه ولی بدون زندگی اوناس و شما ...

خب گلم زندگی منم هست دارم باهاشون زندگی میکنم بعد حتی اگ خودمو جدا کنم مشکلات شون روی منم تاثیر میزاره