aysan0030 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/01 تعداد پست: 53 عنوان خشک کردن گل 37 بازدید | 6 پست بچه ها ی دسته گل دارم میخام خشکش کنم بنظرتون همینجوری سر و ته کنم بهتر خشک میشه یا تافت بزنم؟؟ اخه یکی از دوستام گف تافت زدم زرد شد و برگاش ریخت 1402/12/24 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مونس۷۱۶۶ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2762 من همیشه خشک میکنم. از ۱۰ سال قبلم گل دارم. یه جای تاریک برعکس آویزون کن. رفت و آمد نباشه. خشک میشه کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
aysan0030 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/01 تعداد پست: 53 من همیشه خشک میکنم. از ۱۰ سال قبلم گل دارم. یه جای تاریک برعکس آویزون کن. رفت و آمد نباشه. خشک میشه& ... تافت نزنم بهش؟ ی دسته گله بنظرت دونه دونه درشون بیارم بزارم خشک شه یا همونجوری با دستع گل برعکسش کنم؟ جای تاریک مثلن کجا؟ اخه لامپ اتاقم همیشه روشنه😂
مونس۷۱۶۶ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2762 تافت نزنم بهش؟ ی دسته گله بنظرت دونه دونه درشون بیارم بزارم خشک شه یا همونجوری با دستع گل برعکسش کنم ... نه تافت نزن. من گل تک رو لای دفتر خشک میکنم بعد میچسبونم تو دفتر. دسته گل رو کلی تو کمد آویزون میکنم.الانم یکی تو کمد دارم.قشنگ خشک شده کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
aysan0030 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/01 تعداد پست: 53 نه تافت نزن. من گل تک رو لای دفتر خشک میکنم بعد میچسبونم تو دفتر. دسته گل رو کلی تو کمد آویزون میکنم ... اهان پس با دسته گل برعکسش کنم خشک شه من فک کردم تک تک درشون بیار بچسبونم ی جا خشک شه
aysan0030 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/01 تعداد پست: 53 نه تافت نزن. من گل تک رو لای دفتر خشک میکنم بعد میچسبونم تو دفتر. دسته گل رو کلی تو کمد آویزون میکنم ... اون دسته گلی ک گفتی گلارو تک تک درنیاوردی و همینجور کلا برعکس اویزونش کردی خشک شد؟ ینی از پلاستیک خودش درنیاوردی ؟؟
مونس۷۱۶۶ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2762 اون دسته گلی ک گفتی گلارو تک تک درنیاوردی و همینجور کلا برعکس اویزونش کردی خشک شد؟ ینی از پلا ... نه همون شکلی که پیچیده شده برعکس آویزون کردم کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه