2777
2789
عنوان

دارم ب وکیل برا جدایی فکر میکنم

148 بازدید | 11 پست

۸ ماهه عقدیم

برا اولین باره ۳ روز قهر کردیم

خیلی زیاد ازش ناراحتم

تا الان کنار اومدم با این اخلاقش ولی دیگه نمیخوام زندگیمو تو اوج جوونی خراب کنم

خساست داره از لحاظ مالی هیچ اعتمادی بهم نداره

ارزشی برام قائل نیس

۱۲ سال لازم بزرگتره

از لحاظ ظاهر ازش سرترم

ازدواج ناموفق داشته تو عقد جدا شده

من با ایناش کاری نداشتم گفتم حداقل اخلاقش خوبه

خانوادش خیلی بی احترامی کردن بهم

ما هممون رسم داریم بعد عقد پاگشا کنیم دوتا برادر دیوار ب دیوار خونشون بودن تو این ۸ ماه ی بار دعوتمون نکردن

مادرش جلو من اینه قران نذاشت

الانم ک عیده رسم عیدی داریم بازم عین خیالشون نیس

تو این ۸ ماه بارها گفتم ی مقدار پولی هر ماه بریز به حسابم ک نیاز نباشه هر چی خواستم بگم بهت

باز بابت همه چیز منت میذاشت

ارایشگاه ک میرفتم میگفت تو چونه نمیزنی هر چی بگه کارت میکشی 

اینارو میگم خودم ارایشگرم درسته تازه کارم ولی بالاخره مشتریام زیاد میشن چشم طمع ب مالش ندارم

ولی واقعا تو این ۸ ماه خودشو ثابت کرده 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان بارها صحبت کردم

مشاوره رفتم با اینکه مخالف مشاوره بود

مشاور گفت خارج از فضای خونه باهاش حرف بزن ک جدیت بگیره

من جدی باهاش حرف زدم ولی متوجه شدم از حرفاش کلا زنو ی ادم غریبه میدونه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حق داری عزیزم بنظرم

بخدا گناه ک نکردم ازدواج کردم

این ک همش شد چشم پوشی

دادش منم نه ماهه عقد کرده بیچاره عروسمون هنوز خونه ی منو ندیده!! البته من چند بار تابستون تو خ ...

عزیزم ی شب هزار شب نمیشه ولی بالاخره باعث میشه دلش نشکنه

واقعا با ادم خسیس ادم پیر میشه

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
عزیزم ی شب هزار شب نمیشه ولی بالاخره باعث میشه دلش نشکنه

نه اصلا بحث یک شب هزار شب نیست، تابستون که هر هفته خونه باغم بود این پنج شش ماه منم درگیر خودم بودم و حال و حوصله نداشتم والا حتما برا افطار خودش و خانواده اش رو دعوت میکنم

پیر میشی باهاش  علت جدایی قبلیش چی بوده تحقیق نکردی؟

مگه کسی حقیقتو میگه