2777
2789
عنوان

جهان پس از مرگ

620 بازدید | 46 پست

خیلی از آدما هستن که چنین تجربه ای دارن تو جاهای مختلف دنیا شاید خیلی از ما ها هم داشتیم حتی به یه دکتری هم که حوزه تخصصش مغز اعصاب بود می‌گفت که چنین تجربیاتی فراتر از مغزه انسان هست و این جهانی دیگه ای هست

این همه آدم دروغ و توهمی اند ایا؟ به نظر شما 

راستش این بیشتر توهین به شعور بقیه است به اسم روشن فکری 

من خودم تا چند سال پیش به هیچی اعتقاد نداشتم ولی خوب با عنایت خدا متحول شدم شاید خیلی از شما هم الان مثل قبلاً من باشید اگر شبه دارید درباره اسلام مطرح کنید و از اهل علم بپرسید آن شاالله که جوابش رو پیدا میکنید 

سلام.کسی کدتخفیف اسنپ فود داره؟

خیلی بجا بود کامنتت 🤣🤣

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤕

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اونی که خودشو زده به اون راه رو نمیشه قانع کرد و به راه آورد

باید خودش به مرور بفهمه

هرچی بگیم ما رو محکوم میکنه و توهین✅️🖤

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

عجب

دختری که شجاعت رفتن دنبال آرزوهاشو نداشت ... تازگی ها زندگیمو پذیرفتم و دارم تلاش میکنم روح آسیب دیده ام رو ترمیم کنم 🌱. من ایمان دارم که میتونم افسردگی رو شکست بدم 💪🏻😎

بله دروغه 

خیلی از پزشک ها با علت توضیح دادند 

جالب اینه تا حالا یک اروپایی امام حسین رو ندیده یا برعکس همه طبق سیستم مذهبی حاکم در جامعه خودشون روایت تعریف میکنند و اینکه اصلا تا حالا ثابت نشده این موارد غیر منطقی هم به نظر میرسه 

در آمریکا بود اگر اشتباه نکنم متوجه شدند اکثرا میخواستن با روایت های جعلی کتاب بفروشن پول به جیب بزنند

کسی که واقعا روح از بدنش جدا شده باشه دیگه برنمیگرده

من اعتقاد دارم و به اون دنیا علاقه دارم یعنی دوست دارم تجربه کنم اما از عذاب میترسم😞

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚