2777
2789
عنوان

لعنت به این pms

257 بازدید | 20 پست

تا یکی(منظورم عزیزامه) یه چی میگه زود بهم برمیخوره زود گریم میگیره با دعوام میشه و عصبی میشم یه تیکه ای میندازم بهش .... روزای عادی اینجوری نیستم بعد خودمم تو گریه هام هی به خودم میگم الان تو این دوره ای آروم شو بدتر یاد به چیز دیگه ای میوفتم گریم شدید تر میشه چه دوره مزخرفیه 

الان به شوهرم با محبت و مهربونی گفتم عزیزم میشه اومدنی فلان چیز و بگیری گفت من معلوم نیست امشب اصلا بیام خونه یا نه چی میگی برای خودت هی لیست میدی یهو دلم گرفت گریم گرفته ( اونم تو خودشه چند روزه بهم محبت نمیکنه)  هی دارم به خودم میگم مشکلی نیست چیزی نگفت آخه تو دوره قبل پریودی هستی اینجوری شدی چیزی نشده بدتر یاد کارایی که کرده میوفتم گریم شدید میشه اه 

هممون همینیم 🫠😂

وای وای من هم قبلش هم تو پریودی همینجوریم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش الان از درد شدید پریودی داشتم میمردم تا از درد آبله مرغان

من آبله گرفتم عزیزم واقعا سخته ایشالله زودتر خوب شی ... دوره پریودم شروع نشده هنوز قبل پریود هستم... قبل پریود به خاطر این هورمونها اینجوری میریزم بهم 

عزیزم من یک هفته پیش از پریود از قرص گل مغربی استفاده میکنم. 

من کلی با عزیزانم دعوا میکنم این ماه خداروشکر به خیر گذشت 

من یه حدی افسرده میشم که به خودکشی میرسم

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

من چون بهم گفت دروغ میگی سه ساعت نشستم های های گریه کردم با من از سندروم پیش از قاعدگی حرف نزن :))

اون سری داشتم برای یه حیوون خشک شده گریه میکردم که چه گناهی کرده زدن کشتنش افتضاحا دو ساعت گریه کردم 😑

اون سری داشتم برای یه حیوون خشک شده گریه میکردم که چه گناهی کرده زدن کشتنش افتضاحا دو ساعت گریه کردم ...

باز خوبه شما یه دلیلی دارید من بی دلیل گریه میکنم 🫠

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
تو که خوبی من بخاطر همین موضوع کارم و از دست دادم

منم اگه سرکار میرفتم فکر کنم از دست میدادم کارمو چون تو نامزدی چندین بار تا جدایی رفتیم سر این کارام 😑تا همسرم بالاخره درک کرد من کلا سیستمم اینجوریه 

عزیزم من یک هفته پیش از پریود از قرص گل مغربی استفاده میکنم.  من کلی با عزیزانم دعوا میکنم این ...

اتفاقا دارمش فکر میکردم برای درد پریودیه دیدم هیچ اثری ندارد گذاشتم کنار ... پس برای آرامش بوده😑