بله...یک شبانه روز بزار داخل آبی که تووش نمک و کمی زنجبیل و آبلیمو ریختی بمونه صبح از اپن آب دربیار با پیاز و زعفران و روغن زیتون باز بزار دو ساعتی بمونن...بعد دربیار یه قابلمه سایز مناسب مرغ و یکم کوچیک از از مرغ باشه که مرغ فشرده باشه داخلش...میتونی ته قابلمه سیب زمینی بچینی مرغ بزار روش یه کره ای شده و زعفران آبلیمو بدی روش با شعله خیلی کم سه ساعتی بزار بپزه یا میتونی مرغ بپیچید توو فویل بزاری داخل قابلمه باز سه ساعتی زمان داره بپزه...میتونی آلو و هویچ هک بزاری داخل قابلمه باهم بپزن.این مدل منه